logo

Таблетки для похудения эффективные. Эффективные зеленые таблетки для похудения. Таблетки для похудения отзывы цена. Сердечная недостаточность симптомы. Бывает ли острое сердечное недостаточность. Острая сердечная недостаточность причины. Народное лечение гипертонии. Лучшие методы лечения гипертонии. Артериальная гипертония лечение. Методы лечения алкогольной зависимости. Лечение алкогольной зависимости в домашних условиях. Быстрое лечение алкогольной зависимости отзывы. Мужское бесплодие причины. Важные бесплодие причины лечение. Психологические причины бесплодия. Ринопластика до и после. Сколько стоит ринопластика в россии. Рнопластика кончика носа. Сделать пластическую операцию. Где сделать пластическая операция лица. Сколько стоит пластическая операция. Лечение артериальной гипертензии. Артериальная гипертензия рекомендации от доктора. Артериальная гипертензия степени риска.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Наша діяльність


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 59 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Статті

Шановне студенство!

Шановне студенство! Ohrimenko

Для здійснення своїх заповітних мрій і сподівань Ви обрали шлях, що проходить через Київський кооперативний інститут бізнесу і права, який є правонаступником першого в Україні вищого навчального закладу системи споживчої кооперації – Українського Кооперативного Інституту ім. М.І.Туган-Барановського, відкритого ще в січні 1920 року. Тож ми не є новачками в системі вищої освіти.

Завдяки постійній фінансовій підтримці споживчої кооперації Київщини науково-методична й матеріально-технічна  база освітнього закладу постійно удосконалюється, модернізується, поновлюється сучасним устаткуванням. Створено лабораторії мікробіології, фізико-хімічного та сенсорного аналізу, інструментальних методів дослідження, кабінети стандартизації та управління якістю, ресторанного і зарубіжного сервісу, комерційної діяльності, економіки і управління бізнес-процесами та ін..

До Ваших послуг – наукові товариства, клуби за інтересами, художні студії з вокалу і хореографії, спортивні секції тощо. У Вашому розпорядженні – актова та лекційна зали, спортивний комплекс з тренажерами, інформаційний центр з виходом до всесвітньої мережі Internet, електронна бібліотека, комфортабельний гуртожиток, студентське кафе.

Сьогодні і завтра Ви будете визначати інтелектуальний і творчий потенціал Київського регіону і держави. Ви – молода еліта, наш потужній і надійний кадровий ресурс, який здатний зробити Україну сильною і процвітаючою. Нехай стане Вам сил і знань, черпайте мудрість і силу духу зі скарбниці історії і культури нашого народу, щиро любіть рідну землю, шануйте батьків і завжди  пишайтесь тим, що Ви є студентами  Київського кооперативного інституту бізнесу і права.

 

Ректор                                 Ігор Охріменко

Пошук по сайту

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

PB 2  3  4  5 987789