logo

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Електронна бібліотека

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 82 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Навчально-методична робота

 Назва дисципліни

 

ДЛЯ КОЛЕДЖУ

 

1. Дієтичне харчування в школах та закладах дошкільної освіти

2. Харчова хімія ГРК

3. Технологія виробництва кулінарної продукції

4. Технології кондитерськ та кулінарних виробів спеціального признач.

5. Фізіологіяігігієнахарчування ГРК

6. Екологія харчових виробництв та готельного господарства

7. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

8. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю в закладах готельно-ресторанного господарства

9. Контроль якості продукції в закладах ресторанного господарства

10. Ресторанна індустрія

11. Кулінарознавство

12. Етнічні кухні

13.  Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

14. Організація і технологія обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства

15. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

16. Вступ до фаху ХК

17. Вступ до фаху ГРК

18. Кулінарознавство

19. Кухні народів світу

20. Організація роботи сомельє

21. Барна справа

22. Санітарія та гігієна

23. Санітарія та гігієна в ЗРГ

24. Сервісологія в закладах готельно-ресторанного господарства

25. Готельно-ресторанна індустрія України

 

ДЛЯ БАКАЛАВРІВ

 

1. Технології кондитерських виробів

2. Технологія виробництва кулінарної продукції

3. Технології продукції в закладах ресторанного господарства

4. Проектування закладів ресторанного господарства

5. Основи будівництва закладів готельно-ресторанного господарства

6. Технології зберігання та консервування харчових продуктів

7. Кухні народів світу

8. Промисловий інжиніринг

9. Процеси і апарати харчових виробництв

10. Технологічне обладнання закладів ресторанного господарства

11. Загальні технології харчових виробництв

12. Товарознавство харчових продуктів

13.  Експертиза харчових продуктів

14. Сировина та матеріали в галузі

15. Технічна мікробіологія

16. Теоретичні основи харчових виробництв

17. Фізіологія харчування

18. Пром техноло продуктів для дитячого й дієтичного харчування

19. Технології кулінарних виробів дитячого і дієтичного призначення

20. Технології функціональних продуктів

21. Дослідницький практикум

22. Промислові технології кулінарних виробів та напівфабрикатів

 

ДЛЯ МАГІСТРІВ

 

1. Логістичні системи і моніторинг продукції ресторанного господарства

2. Наукові основи конструювання харчових продуктів

3. Інструментальні методи наукових досліджень

4. Сенсорний аналіз

5. Харчові добавки та біологічно активні речовини

6. Інноваційні технології галузі

7. Інтелектуальна власність

8. Молекулярна кухня

9. Дослідницький практикум

10. Оптимізація технологічних процесів галузі

Пошук по сайту

Оголошення

Hабір абітурієнтів

ОГОЛОШЕННЯ КИЇВСЬКИЙ КООПЕРАТИВНИЙ ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ І ПРАВА з 01.12 2019 року розпочинає набір абітурієнтів на курси підготовки до вступних іспиті...

З 04.02 ДІЮТЬ КУРСИ ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ

1) Курси польської мови організовані Університетом Економіки у м. Бидгощ можна відвідувати за адресою: м. Київ, вул. Ломоносова 18, оф. 407; ...

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Годинник

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PB 2  3  4  5 6