logo

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


НАБІР ДО АСПІРАНТУРИ

Прийом документів до аспірантури ККІБП за спеціальностями 

051 Економіка та 071 Облік і оподаткування продовжено до 25.09.2017 р.

Електронна бібліотека

Спортивнi гуртки та курси

Опитування

Як Ви дізнались про ККІБП?

Офіційні групи

  

Годинник

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Зараз на сайті

На сайті 129 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Навчальні дисципліни кафедри

 

1. Автоматизація виробничих процесів у харчовій галузі

2. Безпека життєдіяльності

3. Гігієна та санітарія

4. Громадське будівництво

5. Електротехніка

6. Зарубіжний сервіс у закладах ресторанного господарства

7. Малювання та ліплення

8. Медико-біологічні основи харчування

9. Мікробіологія та фізіологія харчових продуктів

10. Організація виробництва в галузі харчових технологій

11. Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства

12. Організація харчування в підприємствах споживчої кооперації

13. Основи автоматизованого проектування ЗРГ

14. Основи дитячого та дієтичного харчування

15. Основи наукових досліджень. Теорія систем та системний аналіз.

16. Охорона праці

17. Прикладна механіка

18. Процеси та апарати харчових виробництв

19. Сенсорний аналіз харчових продуктів

20. Стандартизація, метрологія, сертифікація продукції

21. Теплотехніка

22. Технічне креслення

23. Технологія приготування харчових продуктів

24. Технологія напоїв. Організація роботи сомельє.

25. Технологія обслуговування в ЗРГ

26. Товарознавство/ Харчові продукти

27. Вступ до спеціальності

28. Технологія продукції ресторанного господарства

29. Фізіологія та гігієна харчування

30. Харчові та дієтичні добавки. Нутріціологія

31. Інтелектуальна власність. Патентознавство

Пошук по сайту

Оголошення

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА НАВЧАННЯ...

від осіб з повною загальною середньою освітою (11 класів)(без сертифікатів ЗНО) КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК: Спецiальнiсть Термін навчання Облiкове...

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

1 2  3  4  5 6