Мапа сайту
Зараз на сайті
Кваліфікаційний іспит здано успішно!!!!
- Деталі:
- Перегляди: 170
Традиційно підсумком виробничої практики студентів спеціальності 181 Харчові технології є кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії «Кухар».
Успіху досягають найбільш наполегливі, працелюбні та оптимістичні студенти. І саме це підтвердили студенти кафедри харчових технологій під час кваліфікаційного іспиту. Зранку кипить робота – було спекотно від гарячих плит та бурхливих емоцій, аналізу правил закладки продуктів, перетворення звичайних продуктів у феєрію незабутніх смаків та ароматів.
Бути прекрасним кухарем - це покликання, і саме це спромоглись довести студенти – технологи своїми стравами та презентаціями. Постійна співпраця закладу освіти із підприємствами ресторанної індустрії допомагає студентам ще під час виробничої практики отримати не лише досвід, а й місця працевлаштування.
Пошук по сайту
Оголошення
Шановні вступники 2022 року!
Шановні вступники 2022 року! Вітаємо Вас зі вступом на навчання до нашого закладу ! Запрошуємо Вас взяти участь у Посвяті в студенти Економіко-правового фахо...
ОГОЛОШЕННЯ
ОГОЛОШЕННЯ Відповідно до Постанови правління Київської регіональної спілки споживчої кооперації № 09к від 24 червня 2022 року Київський кооперативний ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022