Наша діяльність
Зараз на сайті
Виробнича практика студентів 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа
- Деталі:
- Перегляди: 205
Практичне навчання студентів є невід'ємною складовою частиною навчального процесу підготовки фахівців за освітнім ступенем «фаховий молодший бакалавр» та «бакалавр».
Під час проходження практики закладаються основи практичної діяльності, практичних вмінь та навичок і професійних якостей майбутнього фахівця харчової та переробної промисловостей.
Виробнича практика проводиться на передових підприємствах харчової промисловості та на базах закладів ресторанного господарства.
Цього навчального року студенти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли виробничу практику на таких підприємствах: кафе «Печерське» при Київській Регіонспоживспілці, ресторан «Пьяца дель Грона», ТОВ «Продакорд», ресторан «Чорноморка на Печерську», мережа «Сушия», «Хачапурі і вино», ресторан «Муракамі», ресторан «Диканька» та інші.
Студенти отримали найкращі практичні навички та закріпили вивчену теоретичну базу. Одночасно студенти Київського кооперативного інституту бізнесу і права отримали позитивні відгуки про свою роботу.
Бажаємо студентам успіхів у професійному зростанні !
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |