Наша діяльність
Зараз на сайті
Особливості розвитку ресторанного господарства в системі споживчої кооперації
- Деталі:
- Перегляди: 2503
Вже традиційними стали зустрічі колективу кафедри харчових технологій і студентської молоді з керівництвом та провідними спеціалістами Київської регіональної спілки споживчої кооперації. З метою підвищення кваліфікації практичних працівників та розширення знань студентів 29 березня 2013 року був проведений семінар-практикум на тему «Особливості розвитку ресторанного господарства в системі споживчої кооперації».
З цікавою та конструктивною доповіддю на семінарі виступила провідний економіст-інструктор ресторанного господарства регіон споживспілки Вербова Світлана Данилівна.
Головний акцент в своїй доповіді Світлана Данилівна зробила на проблему аналізу основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України, для якого на сучасному етапі характерними є широка номенклатура послуг, їх нові форми та види, створення закладів ресторанного господарства з різною ціновою політикою та впровадження досягнень науково-технічного прогресу. Також був висвітлений ряд важливих питань щодо інновацій в системі управління та організації на підприємствах ресторанного господарства. Спеціаліст аргументовано довела, що для успішного розвитку підприємства в умовах жорсткої конкуренції обов’язковими є впровадження найновіших технологій, методів та методик на всіх рівнях діяльності закладу.
Значна увага була приділена питанню визначення стратегічних напрямів розвитку ресторанного господарства споживчої кооперації при розкритті якого одним з найважливіших напрямів було визначено зростання випуску та реалізації продукції в роздрібній торговій мережі споживчих товариств, що дозволить ефективніше використовувати виробничі потужності, повніше задовольнити попит сільського населення.
Після закінчення виступу доповідач відповіла на низку поставлених запитань, що стосувалися шліхів та методів здійснення контролю за якістю харчової продукції, вимог до оформлення нормативної документації на сучасному етапі розвитку ресторанного господарства, організації дієтичного та профілактичного харчування, умови праці кухарів та організацію і відкриття дитячих кафе.
Успіх семінару-практикуму забезпечила злагоджена та професійна робота організаторів заходу.
Під час підведення підсумків та обговорення результатів зустрічі була підкреслена доцільність та необхідність проведення подібних заходів.
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |