Наша діяльність
Зараз на сайті
Майстер-клас від наших харчовиків «Традиційна страва з нетрадиційним інгредієнтом»
- Деталі:
- Перегляди: 667
Українська кухня нараховує сотні рецептів, але особливе значення для українців мають вареники, які нарівні з борщем вважаються найхарактернішою національною стравою.
6 грудня 2017 року на кафедрі харчових технологій в ККІБП було проведено майстер-клас «Традиційна страва з нетрадиційним інгредієнтом», який провела викладач Король О.Ю. та студенти групи 31 ХІ. Незвичайним інгредієнтом, який використовувався для приготування вареників було конопляне борошно, яке є абсолютно засвоюваним дієтичним продуктом, сприяє нормалізації надмірної ваги та виведенню шлаків з організму. Володіючи високою біологічною і харчовою активністю, конопляне борошно широко застосовується людьми, які піклуються про своє здоров'я, оскільки містить в своєму складі 20 амінокислот, у тому числі 8 - незамінних, макро – та мікроелементи, ненасичені жирні кислоти Омега – 3, Омега – 6, Омега - 9, при цьому не містить глютену, наркотичних речовин, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів та ГМО.
Всі присутні на заході відзначили професійну майстерність, глибокі знання як традиційних технологій, так і сучасних, які продиктовані, перш за все, прагненням підвищити якість харчових продуктів.
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |