Наша діяльність
Зараз на сайті
Тиждень кафедри харчових технологій
- Деталі:
- Перегляди: 1716
З 15.04.2013 по 19.04.2013 проходив тиждень кафедри харчових технологій та товарознавства, в організації якого брали участь всі викладачі кафедри.
17.04.2013 було організовано конкурс кулінарної майстерності за участю студентів груп 31ХК, 32ХК та 41ХІ. Допомогли студентам провести конкурс їх наставники: Панасюк Г.І., Макарчук О.М. та Рудик К.В.
Метою конкурсу було: закріпити попередньо набуті навички виготовлення борошняних виробів, виявити творчі здібності та майстерність в оформленні та подачі страв.
Учасники конкурсу змагались на швидкість та якість приготування вареників.
Прикрасою конкурсу були колоритні українські національні костюми та художня самодіяльність студентів.
Смакові якості та подачу вареників з різними начинками оцінювало журі, а потім - і всі бажаючі, які були присутні на заході.
Переможців конкурсу визначали за результатами оцінок журі. Перемогу здобули студенти групи 41Хі. Друге місце позділили студенти груп 31ХК і 32ХК. Всі учасники були відзначені нагородами.
На конкурсі кулінарної майстерності всі бажаючі мали можливість навчитися формувати вареники різними способами.
Крім вареників, були виготовлені та представлені млинчики із шпинатом та грибами, з сиром та родзинками, з маком та медом, із джемом. Їх залюбки дегустували всі запрошені.
З 17.04.13 по 19.04.13 лабораторія харчових технологій проводила майстер-класи за участю ведучих спеціалістів галузі. Дотримувались санінітарно-гігієнічні норми і правила, забезпечено необхідне устаткування, посуду тощо.
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |