logo

Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


НАБІР ДО АСПІРАНТУРИ

aspirantura 1

Електронна бібліотека

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

  

Зараз на сайті

На сайті 147 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


В ККІБП успішно пройшла науково-практична конференція «Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти»

55484514 415924149210987 4424480613176705024 n

28 березня 2019 року в Київському кооперативному інституті бізнесу і права відбулась науково-практична конференція з міжнародною участю «Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти», до якої залучилися студенти, аспіранти та молоді вчені.

Розпочав цей захід вітальним словом проректор з наукової та навчальної роботи ККІБП Охріменко І.В. Учасники заслухали цікаві доповіді про інновації в ресторанній справі, новітні способи й технології приготування м’ясних, кондитерських та інших страв.

До розгляду інновацій та закономірностей розвитку технологій в харчовій галузі долучились як студенти, так і викладачі.

Приємно було почути про стародавні українські страви, які відображають культурне надбання українського народу. З цікавістю прослухали маловідомі факти про відомі страви та спеції. Апетитно виглядав зефір власного приготування з додаванням керобу і фенхелю.

Логічним завершенням конференції була фахова вікторина, яка надала позитивного заряду всім учасникам, адже змагались студенти інституту та коледжу. Додали приємного настрою «їстівні» призи: солодкі медалі, смаколики, веселий сміх та гумор.

 

55484514 415924149210987 4424480613176705024 n

 

55557305 303973453627713 6554356918192701440 n

 

55618285 271726637081886 440521601411186688 n

 

55680111 2263774113681622 7064647583267815424 n

 

IMG 20190328 102308

 

IMG 20190328 105807

Пошук по сайту

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Годинник

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

rabota.ua 2  3  4  5 6