Наша діяльність
Зараз на сайті
Thermomix® – крок до оптимізації процесу виробництва кулінарних страв та десертів
- Деталі:
- Перегляди: 368
8 жовтня 2019р. викладачі кафедри харчових технологій Олефіренко М.В. та Король О.Ю. відвідали майстер-клас щодо приготування кулінарних страв з допомогою інноваційного обладнання THERMOMIX. Компактний, але дуже потужний та багатофункціональний Thermomix® від Vorwerk змінюєнаше ставлення до кухонних справ. З Thermomix® наші кулінарні можливості стануть безмежними, а повсякденне приготування їжі перетвориться на справжнє задоволення.
Дане обладнання може виконати такі операції: - зважувати, - емульгувати, - збивати, - подрібнювати, -роздрібнювати, - тушкувати, - змішувати, - нагрівати, - готувати на пару, - варити, - замішувати. За три години майстер-класу було продемонстровано такі переваги даного обладнання: простота, економія, користь, швидкість та креативність. Адже, насамперед, культура здорового харчування невпинно зростає на планеті. Життя необхідно проводити насолоджуючись і смакуючи. Викладачі кафедри завдячують представникам компанії за надану можливість зробити крок до оптимізації процесу виробництва кулінарних страв та десертів.
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |