Практичні заняття курсів підвищення кваліфікації по професії «Кухар»

IMG 837dbc93b335ea936cc22bed43960024 V

Головне завдання курсів підвищення кваліфікації - дати можливість освоїти нову професію або підвищити рівень знань по вже наявній спеціальності. Не зважаючи на те, що студенти даного курсу займаються після робочого дня, кулінарні шедеври створюють з неабияким натхненням і творчою фантазією.

Викладачі та майстри виробничого навчання кафедри харчових технологій докладають зусиль та передають свій професійний досвід студентам. Гнучкий графік занять, підкріплення отриманої теорії на практиці, кваліфіковані викладачі з креативними підходами до навчання - все це додає все більшої популярностікурсам підвищення кваліфікації.

IMG 6dd07e554beea06aa7e40e6bd9394d42 V

IMG 312f0433e4d5fa86734ff762d4e9d182 V

IMG 480cd06c029ae49dfd2b51272ff91043 V

IMG 67050f54a5a9ff3db8a01500c8533762 V