Наша діяльність
Зараз на сайті
Майстер-клас по використанню продуктів компанії «Мастер Мартини» у кондитерських виробах
- Деталі:
- Перегляди: 1644
15 жовтня 2014 року в Київському кооперативному інституті бізнесу і права на кафедрі харчових технологій відбувся майстер-клас на тему «Використання продуктів компанії «Мастер Мартини» у кондитерських виробах» із застосуванням продуктів компанії «Master Martini», де були присутні викладачі кафедри харчових технологій та студентів випускних груп.
Це добре відома компанія, яка є лідером серед профільних не тільки в Італії, але і в багатьох країнах світу завдяки ефективним передовим технологіям, високій якості продукції, сучасному підходу до всього технологічного процесу, починаючи від закупівлі сировини і закінчуючи транспортуванням готової продукції.
На українському ринку компанія з’явилася 11 років тому і до цього часу успішно спеціалізується на виробництві та продажу жирів, рослинних вершків, маргаринів, шоколаду, різних десертів, напівфабрикатів для хлібобулочної та кондитерської промисловості, хлібних сумішей, кремів, фритюрного жиру та ін., вдосконалюючи виробництво хлібобулочних і кондитерських виробів. Слід відзначити, що абсолютно вся продукція «Master Martini» не містить генетично модифікованих компонентів, а її виробництво сертифіковано по стандартам УкрСЕПРО і ІSO 9001. Це, безперечно, робить продукцію привабливою для українських виробників і споживачів. Завдяки впровадженню сучасних технологій та ретельному підбору сировини, продукція компанії користується широким попитом (наприклад, вміст трансізомерів у маргарині, що пропонує компанія, менше ніж 1%, в той час як Європейські норми складають не більше 5%, а українські - ще більше - 25%).
В рамках майстер-класу були представлені передові технології, новаторські рішення виготовлення і декорування:
- десерту «Маскарпоне» з кремом «Декор Ап» (для торту «Тірамісу») та кремів на основі «Декор Ап» з шоколадною пастою лінії «Каравелла» (для торту «Фаворит»), сухої суміші «Роял» (для начинки «Мафін»);
- тортів «Тірамісу» та «Фаворит»;
- «Мафін».
Свою майстерність у виготовлені тортів та мафінів демонструвала провідний фахівець компанії ТОВ «Мастер Мартини Украина» та студентка кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права Лавро Лариса.
Всі компоненти тортів були підібрані настільки сміливо, незвично і вдало, що надавали готовим виробам не лише загальне приємне враження, а й відчуття різноманітності відтінків смаку інгредієнтів.
Крок за кроком відбувалася магія створення мистецького витвору. Високий професіоналізм, атмосфера гармонії та вишуканості, філігранність техніки і знання тонкощів кондитерського мистецтва дозволили створити надзвичайно яскраві композиції, які задовольнили б смаки навіть найвибагливіших.
Всі учасники майстер-класу провели дегустацію кондитерських виробів, розширили свої знання про сучасні тенденції розвитку і вдосконалення технологій виробництва харчової продукції, прийомів декорування та в майбутньому зможуть використати цю інформацію в навчальному процесі.
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |