logo

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


НАБІР ДО АСПІРАНТУРИ

Набір до аспірантур1и

Електронна бібліотека

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

  

Зараз на сайті

На сайті 59 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції»

Київський кооперативний інститут бізнесу і права запрошує взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції», яка відбудеться 16 травня 2018 року.

До участі у конференції запрошуються наукові, науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, наукових установ, аспіранти, здобувачі, молоді вчені та студенти.

Основні напрямки роботи конференції:

  1. Інноваційні процеси і технології у харчовій промисловості.
  2. Новітні технології оздоровчих продуктів.
  3. Інновації у сфері готельно-ресторанної справи.
  4. Економіка і маркетинг сучасних харчових підприємств.

Форма участі – заочна, публікація тез – безкоштовна. Кількість доповідей від одного автора/колективу авторів необмежена.

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.

По завершенню роботи матеріали конференції, у формі тез доповідей, будуть розміщені на сайті ККІБП.

Для участі у роботі конференції до 10 травня 2018 р. потрібно надіслати реєстраційну картку та тези доповідей.

Умови участі в конференції

Пошук по сайту

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Квітень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Годинник

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

rabota.ua 2  3  4  5 6