Olefírenko Marina Vladislavívna
- Details
- Hits: 3224
Deputy Director of the College (job training)
Education:
1983-1991 - secondary school № 15, Kamianets-Podilskyi; graduated with honors;
1991-1995 - Kamianets -Podilskyi College of food industry (full-time education) graduated with honors at specialty “The production of bread, confectionery, pasta and food concentrates”;
1995-1999 - National University of food technologies (full-time education), specialty “The production of bread, confectionery, pasta and food concentrates”;
1999-2010 - Kyiv cooperative economic and law College; lecturer in technological disciplines;
2010-2016 - Kyiv cooperative Institute of business and law.
Scientific and professional interests:
Service organization at the IRB, restaurant business, foreign service, industrial training, organization and holding of solemn events.
Main publications:
1. ОлефіренкоМ.В. Методичний посібник мотиваційних ситуацій з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» для студентів за спеціальністю 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» Викладач Олефіренко М.В.]; - Київ: ККІБП, 2015-60 с.
2. Олефіренко М.В. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів за піднапрямом «Технологія харчування» Викладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2015 – 50 с.
3. Олефіренко М.В., Рибчук Л.А. Робочий зошит з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» /«Технологія виробництва напівфабрикатів із риби». Спеціальність 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». – Київ: ККІБП, 2015 – 18 с.
4. Олефіренко М.В., Рибчук Л.А., Гуменюк О.О., Молочна Л.В. Матеріали круглого столу «Масляна 2016 – традиції та рецепти»; - Київ: ККІБП, 2016-32 с.
5. Олефіренко М.В. Опорний конспект лекцій (в таблицях) з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства». – Київ: ККІБП, 2016 – 72 с.
6.Пащенко М.В., Олефіренко М.В. Сучасні системи мотивації праці персоналу закладів ресторанного господарства./Студентська конференція. Міжнародної студентськоїнаукової конференції „ Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки".Луцьк, 2016.
7. Методичні матеріали для Державного кваліфікаційного екзамену спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції», 5.14010102 “Ресторанне обслуговування”, 5.14010101 “Готельне обслуговування”.– Київ: ККІБП, 2015.
8. Методичні матеріали для фахових вступних екзаменів конкурсного відбору вступників для здобуття ОКР «молодший спеціаліст» за спеціальністю 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» 7412 Кондитер, 5122 Кухар. – Київ: ККІБП, 2016.
9. Навчальні плани освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» по професії 5122 Кухар, 7412 Кондитер, 5123Офіціант /[укладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2016.
10. Навчальні програми курсу дисциплін професії 5122 Кухар, 5123 Офіціант, 5220 Продавець продовольчих товарів Викладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2016.
11. Олефіренко М.В. Гуменюк О.О. Збірник висловів та словосполучень «Inthe Restaurant» з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»; Київ, ККІБП, 2016-39 с.
12. Олефіренко М.В. Робочий зошит «Технології інтерактивного навчання при викладанні дисципліни « Організації виробництва у ЗРГ» – Київ:, 2016. – 52 с.
Search
Announcement
Гасло конференції: Героям Слава!...
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Contacts
Tel: (044) 258-20-29
Tel: (044) 257-50-94
Tel: (044) 257-52-12
Tel: (044) 257-70-91
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
18, Lomonosova Street
Kyiv, 03022