logo

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

SITE MAP

Official group

  

Clock

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sports clubs

Really Simple Calendar

Now online

We have 38 guests and no members online

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Olefírenko Marina Vladislavívna

Deputy Director of the College (job training)

Education:

1983-1991 - secondary school № 15, Kamianets-Podilskyi; graduated with honors;

1991-1995 - Kamianets -Podilskyi College of food industry (full-time education) graduated with honors at specialty “The production of bread, confectionery, pasta and food concentrates”;

1995-1999 - National University of food technologies (full-time education), specialty “The production of bread, confectionery, pasta and food concentrates”;

1999-2010 - Kyiv cooperative economic and law College; lecturer in technological disciplines;

2010-2016 - Kyiv cooperative Institute of business and law.

Scientific and professional interests:

Service organization at the IRB, restaurant business, foreign service, industrial training, organization and holding of solemn events.

Main publications:

1. ОлефіренкоМ.В. Методичний посібник мотиваційних ситуацій з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» для студентів за спеціальністю 5.05170101 «Виробництво харчової продукції»  Викладач Олефіренко М.В.]; - Київ: ККІБП, 2015-60 с.

2. Олефіренко М.В. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів за піднапрямом «Технологія харчування» Викладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2015 – 50 с.

3. Олефіренко М.В., Рибчук Л.А. Робочий зошит з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» /«Технологія виробництва напівфабрикатів із риби». Спеціальність 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». – Київ: ККІБП, 2015 – 18 с.

4. Олефіренко М.В., Рибчук Л.А., Гуменюк О.О., Молочна Л.В. Матеріали круглого столу «Масляна 2016 – традиції та рецепти»; - Київ: ККІБП, 2016-32 с.

5. Олефіренко М.В. Опорний конспект лекцій (в таблицях) з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства». – Київ: ККІБП, 2016 – 72 с.

6.Пащенко М.В., Олефіренко М.В. Сучасні системи мотивації праці персоналу закладів ресторанного господарства./Студентська конференція. Міжнародної студентськоїнаукової конференції „ Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки".Луцьк, 2016.

7. Методичні матеріали для Державного кваліфікаційного екзамену спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції», 5.14010102 “Ресторанне обслуговування”, 5.14010101 “Готельне обслуговування”.– Київ: ККІБП, 2015.

8. Методичні матеріали для фахових вступних екзаменів конкурсного відбору вступників для здобуття ОКР «молодший спеціаліст» за спеціальністю 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» 7412 Кондитер, 5122 Кухар. – Київ: ККІБП, 2016.

9. Навчальні плани освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» по професії 5122 Кухар, 7412 Кондитер, 5123Офіціант /[укладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2016.

10. Навчальні програми курсу дисциплін професії 5122 Кухар, 5123 Офіціант, 5220 Продавець продовольчих товарів Викладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2016.

11. Олефіренко М.В. Гуменюк О.О. Збірник висловів та словосполучень «Inthe Restaurant» з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»; Київ, ККІБП, 2016-39 с.

12. Олефіренко М.В. Робочий зошит «Технології інтерактивного навчання при викладанні дисципліни « Організації виробництва у ЗРГ» – Київ:, 2016. – 52 с.

Search

Announcement

Гасло конференції: Героям Слава!...

Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...

Contacts

Tel: (044) 258-20-29
Tel: (044) 257-50-94
Tel: (044) 257-52-12
Tel: (044) 257-70-91

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


18, Lomonosova Street

Kyiv, 03022

Road map


Write to us

PB 2  3  4  5 987789