- Альбом технологічного обладнення. Валюсина. 1999.
- Атлас кулинарной мудрости. Книга. Фельдман. 1990.
- Барная делотехнология продукции обслуживание в барах. Учеб. пособие. 2-е изд. Архипов. 2016.
- Барна справа та організація роботи сомельє. Конспект лекцій. Матюшенко. 2014.
- Барна справа та організація роботи сомельє. Лабораторний практикум. Литвиненко. 2014.
- Барна справа. Навч. посібник. 2-ге вид. Ростовський. 2011.
- Барна справа. Підручник. Ростовський. 2009.
- Бізнес-планування підприємства. Навч. посібник. Бескровна. 2012.
- Блюда иностранной кухни. Фесенко. 1973.
- 120 блюд еврейской кухни. Гиршович.1990.
- Військовий етикет і дипломатичний протокол. Навч. посібник. Волошина. 2011.
- Вступ до дипломатичного протоколу та ділового етикету. Навч. посібник. Калашник. 2007.
- Вступ до фаху ГРК. Курс лекцій. Кравець. 2011.
- Гігієна та санітарія. Курс лекцій. Шаран. 2013.
- Гігієна харчування з основами нутраціології. Підручник. 5 розділ. Ципріян. 2007.
- Гігієна харчування. Підручник. 5 розділ. Ципріян. 2007.
- Гігієна харчування з основами нутраціології. Підручник. 2 розділ, 3 розділ. Ципріян. 2007.
- Гігієна харчування з основами нутриціології. Підручник. 4 розділ. Ципріян. 2007.
- Готельна справа. Навч. посібник. Левицька.
- Громадське будівництво. Конспект лекцій. Мізяк. 2010.
- Дипломатичний діловий протокол та етикет. Навч. посібник. Чугаэнко. 2011.
- Дипломатичний протокол та етикет. Практикум. Гулієв. 2014.
- Довідник. Збірник рецептур страв Української кухні. Миронова. 1992.
- ДСТУ Системи управління якістю. 2016.
- ДСТУ Системи управління безпечністю харчових продуктів. 2007.
- Експертиза та експрес-індифікація харчових продуктів. Підручник. Усатюк. 2019.
- Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник. 2011.
- Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку. Клопотенко. 2019.
- Збірник рецептур. Ростовський. 2010.
- Збірник технологічної документації. Мелько. 2016.
- Искуство китайской кулинарии. Захарова. 1992.
- Інноваційні ресторанні технології. Навч. посібник. П’ятницька. 2013.
- Інтелект-власність. Підручник. Семків. 2015.
- Книга Молоко.
- Конспект лекцій барна справа і сомельє. Слащева. 2017.
- Конспект лекцій до вивчення дисципліни. Будівельні матеріали. Лапшин. 2007.
- Конструирование промышленных зданий и соружений. Учеб. пособие. Шерешевский. 2005.
- Кулинария от А до Я. Блюда из рыбы и морепродуктов.
- Кухни народов мира у 27 томах.
- Лабораторный практикум по технологи производства цельномолочных продуктов и масла. Шалапугин. 2008.
- Методи визначення фальсифікації товарів. Підручник. Дубініна. 2010.
- Методичний посібник з організації шкільного харчування. Дуброва. 2007.
- Методичні вказівки до виконання практичних робіт та індивідуальної самостійної роботи з дисципліни Організація ресторанного господарства. Алєшугіна. 2018.
- Методология научного исследования. Учеб. пособие. Баскаков. 2004.
- Метрологія, стандартизація і сертифікація. Підручник. Тарасова. 2006.
- Механічне обладнання підриємств ресторанного господарства. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. Пільненко. 2014.
- Моделирование и оптимизация технологических процессов производств. Учеб. пособие. Дерканосова. 2011.
- Молоко и молочне продукты. CODEX ALIMENTARIUS. 2007.
- Основи проектування закладів ресторанного господарства. Навч. посібник. Пйонтко. 2014.
- Нові кулінарні технології. Долгополова. 2005.
- Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Метод. вказівки. Давидова. 2009.
- Организация работы сомелье. Учеб. пособие. 2-е изд. Архипов. 2016.
- Организация работы сомелье. Учеб. пособие. Архипов. 2009.
- Організація готельного господарства. Навч. посібник. Головко. 2010.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. посібник. Архіпов. 2012.
- Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навч. посібник. Мостова. 2010.
- Організація підприємств та обслуговування. Підручник. Костючик. 2009.
- Організація послуг харчування. Підручник. Усіна. 2014.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. посібник. Архіпов.2009.
- Організація ресторанної справи. Навч. посібник. Самодай. 2015.
- Організація ресторанного господарства. Навч. посібник. Архіпов. 2010.
- Організація ресторанного гоподарства. Навч. посібник. Архіпов. 2007.
- Основи САПР. Конспект лекцій. Єщенко. 2014.
- Основи стандартизації та оцінки відповідальності. Навч. посібник. Букрєєва. 2019.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю. Навч. посібник. Машта. 2015.
- Основи стандартизації, управління якістю і сертифікації. Підручник. Шаповал. 2015.
- Основи стантартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання. Підручник. Дудніков. 2006.
- Основи харчування. Підручник. Кручаниця. 2019.
- Основы калькуляции учета в общественном питании. Учеб. практическое пособие. Перетятко. 2009.
- Основы моделювання химико-технологических систем. Учеб. пособие. Пахомов. 2008.
- Основы проектирования пищевых производств. Учеб. пособие. Дворецкий. 2008.
- Особенности кухни народов мира. 2-е изд. Волощук. 1990.
- Пищевые аматизаторы. Справочник. Смирнов. 2008.
- Праздничная еврейская кухня. Кричевский. 1990.
- Прием гостей. Лыба.1981.
- Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства. Конспект лекцій. Терешкін. 2016.
- Проектування підприємств галузі. Курс лекцій. Білоус. 2006.
- Проектування підприємств галузі. Методичні вказівки до лабораторних робіт. Іщенко.
- Процеси і апарати харчових виробництв. Підручник. Черевко. 2002.
- Процеси та апарати промислових технологій. Навч. посібник. Шалугін. 2008.
- Процеси та апарати харчових виробництв. Підручник. Поперечний. 2007.
- Ресторанна справа асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. Навч. посібник. 3-тє вид. Архіпов. 2016.
- Ресторанна справа. Курс лекції. Цирульникова. 2013.
- Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. Навч. посібник. 2-ге вид. Архіпов. 2008.
- Санитарно-микробиологический контроль объектив окружающей среди и пищевых продуктов с основами микробиологии. Учеб. пособие. Рабинович. 2005.
- Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания. 1982.
- Сборник технологических инструкций по производству консерв. Консервы фруктовые. ТОМ ІІ. Часть ІІ. 1992.
- Сборник технологических инструкций по производству консерв. Консервы фруктовые. ТОМ ІІ. Часть І (продолжение). 1992.
- Сборник технологических инструкций по производству консерв. Консервы фруктовые. ТОМ ІІ. Часть І. 1992.
- Система технологій. Остапчук. Підручник. 2007.
- Современная пищевая микробиология. 2-е изд. Электронный ресурс. 2014.
- Стандартизація та сертифікація товарів і послуг. Підручник. Салухіна. 2010.
- Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Підручник. Баль-Прилипко. 2017.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія. Навч. посібник. Малюк. 2013.
- Стандартизація та сертифікація. Курс лекцій. 2014.
- Теория систем и системный анализ. Учеб. пособие. Сурмин. 2003.
- Технология продуктов детского питания. Учеб. пособие. Алексеев. 1992.
- Технология продуктов для детского питания. Учеб. пособие. Касьянов. 2001.
- Технологічна експертиза виробництва харчової продукції. Лабораторний практикум. Попова. 2019.
- Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування. Навч. посібник. Томишин-Лелекач. 2002.
- Технологія дитячих молочних продуктів. Навч. посібник. Скорченко. 2012.
- Технологія модифікованих жирів. Навч. посібник. Гладкий. 2012.
- Технологія оздоровчих харчових продуктів. Курс лекцій. Українець. 2009.
- Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів. Підручник. Доцяк. 2014.
- Технологія продукції ресторанного господарства. Навч. посібник. Захарчук. 2016.
- Технологія продукції ресторанного господарства. Практикум. Павлюченко. 2013.
- Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня. Навч. посібник. Капліна. 2008.
- Товароведение и експертиза вкусовых товаров. Учебник. Герасимова. 2005.
- Товароведение и експертиза рыбных товаров и морепродуктов. Учебник. Родина. 2007.
- Товароведение продовольственных товаров. Учебник. Тимофеева. 2005.
- Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навч. посібник. Сирохман. 2009.
- Управління якістю виробництва та обслуговування. Навч. посібник. Соколовський. 2015.
- Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Підручник. Давидова. 2018.
- Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Навч. посібник. Давидова. 2012.
- Управління якістю. Навч. посібник. Безродна. 2017.
- Управління якістю. Навч. посібник. Білецький. 2015.
- Устаткування закладів ресторанного господарства. Торгове і холодильне устаткування. Конспект лекцій. Частина 2. Доценко. 2012.
- Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне та теплове устаткування. Конспект лекцій. Частина. І. Доценко. 2010.
- Устаткування підприємств. Опорний конспект лекцій. Тарасенко 2012.
- Учитесь вкусно печь. 1998.
- Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів. Підручник. Соколенко. 2015.
- Функціональніпродукти. Монографія. Капрельянц. 2003.
- Харчовітехнологіїу прикладах і задачах. Підручник. Товажнянський. 2008.
- Химический состав Российских продуктов питания. Справочник. Скурихин. 2002.
- Химия пищи. Учеб.пособие. Рогов. 2007.
- Этнические кухни особенности культуры и традиций питания народов мира. Учеб.пособие. Архипов. 2016.