Кафедра харчових технологій

  1. Альбом технологічного обладнення. Валюсина. 1999.
  2. Атлас кулинарной мудрости. Книга. Фельдман. 1990.
  3. Барная делотехнология продукции обслуживание в барах. Учеб. пособие. 2-е изд. Архипов. 2016.
  4. Барна справа та організація роботи сомельє. Конспект лекцій. Матюшенко. 2014.
  5. Барна справа та організація роботи сомельє. Лабораторний практикум. Литвиненко. 2014.
  6. Барна справа. Навч. посібник. 2-ге вид. Ростовський. 2011.
  7. Барна справа. Підручник. Ростовський. 2009.
  8. Бізнес-планування підприємства. Навч. посібник. Бескровна. 2012.
  9. Блюда иностранной кухни. Фесенко. 1973.
  10. 120 блюд еврейской кухни. Гиршович.1990.
  11. Військовий етикет і дипломатичний протокол. Навч. посібник. Волошина. 2011.
  12. Вступ до дипломатичного протоколу та ділового етикету. Навч. посібник. Калашник. 2007.
  13. Вступ до фаху ГРК. Курс лекцій. Кравець. 2011.
  14. Гігієна та санітарія. Курс лекцій. Шаран. 2013.
  15. Гігієна харчування з основами нутраціології. Підручник. 5 розділ. Ципріян. 2007.
  16. Гігієна харчування. Підручник. 5 розділ. Ципріян. 2007.
  17. Гігієна харчування з основами нутраціології. Підручник. 2 розділ, 3 розділ. Ципріян. 2007.
  18. Гігієна харчування з основами нутриціології. Підручник. 4 розділ. Ципріян. 2007.
  19. Готельна справа. Навч. посібник. Левицька.
  20. Громадське будівництво. Конспект лекцій. Мізяк. 2010.
  21. Дипломатичний діловий протокол та етикет. Навч. посібник. Чугаэнко. 2011.
  22. Дипломатичний протокол та етикет. Практикум. Гулієв. 2014.
  23. Довідник. Збірник рецептур страв Української кухні. Миронова. 1992.
  24. ДСТУ Системи управління якістю. 2016.
  25. ДСТУ Системи управління безпечністю харчових продуктів. 2007.
  26. Експертиза та експрес-індифікація харчових продуктів. Підручник. Усатюк. 2019.
  27. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. Підручник. 2011.
  28. Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку. Клопотенко. 2019.
  29. Збірник рецептур. Ростовський. 2010.
  30. Збірник технологічної документації. Мелько. 2016.
  31. Искуство китайской кулинарии. Захарова. 1992.
  32. Інноваційні ресторанні технології. Навч. посібник. Пятницька. 2013.
  33. Інтелект-власність. Підручник. Семків. 2015.
  34. Книга Молоко.
  35. Конспект лекцій барна справа і сомельє. Слащева. 2017.
  36. Конспект лекцій до вивчення дисципліни. Будівельні матеріали. Лапшин. 2007.
  37. Конструирование промышленных зданий и соружений. Учеб. пособие. Шерешевский. 2005.
  38. Кулинария от А до Я. Блюда из рыбы и морепродуктов.
  39. Кухни народов мира у 27 томах.
  40. Лабораторный практикум по технологи производства цельномолочных продуктов и масла. Шалапугин. 2008.
  41. Методи визначення фальсифікації товарів. Підручник. Дубініна. 2010.
  42. Методичний посібник з організації шкільного харчування. Дуброва. 2007.
  43. Методичні вказівки до виконання практичних робіт та індивідуальної самостійної роботи з дисципліни Організація ресторанного господарства. Алєшугіна. 2018.
  44. Методология научного исследования. Учеб. пособие. Баскаков. 2004.
  45. Метрологія, стандартизація і сертифікація. Підручник. Тарасова. 2006.
  46. Механічне обладнання підриємств ресторанного господарства. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. Пільненко. 2014.
  47. Моделирование и оптимизация технологических процессов производств. Учеб. пособие. Дерканосова. 2011.
  48. Молоко и молочне продукты. CODEX ALIMENTARIUS. 2007.
  49. Основи проектування закладів ресторанного господарства. Навч. посібник. Пйонтко. 2014.
  50. Нові кулінарні технології. Долгополова. 2005.
  51. Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів. Метод. вказівки. Давидова. 2009.
  52. Организация работы сомелье. Учеб. пособие. 2-е изд. Архипов. 2016.
  53. Организация работы сомелье. Учеб. пособие. Архипов. 2009.
  54. Організація готельного господарства. Навч. посібник. Головко. 2010.
  55. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. посібник. Архіпов. 2012.
  56. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навч. посібник. Мостова. 2010.
  57. Організація підприємств та обслуговування. Підручник. Костючик. 2009.
  58. Організація послуг харчування. Підручник. Усіна. 2014.
  59. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. посібник. Архіпов.2009.
  60. Організація ресторанної справи. Навч. посібник. Самодай. 2015.
  61. Організація ресторанного господарства. Навч. посібник. Архіпов. 2010.
  62. Організація ресторанного гоподарства. Навч. посібник. Архіпов. 2007.
  63. Основи САПР. Конспект лекцій. Єщенко. 2014.
  64. Основи стандартизації та оцінки відповідальності. Навч. посібник. Букрєєва. 2019.
  65. Основи стандартизації, метрології та управління якістю. Навч. посібник. Машта. 2015.
  66. Основи стандартизації, управління якістю і сертифікації. Підручник. Шаповал. 2015.
  67. Основи стантартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання. Підручник. Дудніков. 2006.
  68. Основи харчування. Підручник. Кручаниця. 2019.
  69. Основы калькуляции учета в общественном питании. Учеб. практическое пособие. Перетятко. 2009.
  70. Основы моделювання химико-технологических систем. Учеб. пособие. Пахомов. 2008.
  71. Основы проектирования пищевых производств. Учеб. пособие. Дворецкий. 2008.
  72. Особенности кухни народов мира. 2-е изд. Волощук. 1990.
  73. Пищевые аматизаторы. Справочник. Смирнов. 2008.
  74. Праздничная еврейская кухня. Кричевский. 1990.
  75. Прием гостей. Лыба.1981.
  76. Проектування обєктів готельно-ресторанного господарства. Конспект лекцій. Терешкін. 2016.
  77. Проектування підприємств галузі. Курс лекцій. Білоус. 2006.
  78. Проектування підприємств галузі. Методичні вказівки до лабораторних робіт. Іщенко.
  79. Процеси і апарати харчових виробництв. Підручник. Черевко. 2002.
  80. Процеси та апарати промислових технологій. Навч. посібник. Шалугін. 2008.
  81. Процеси та апарати харчових виробництв. Підручник. Поперечний. 2007.
  82. Ресторанна справа асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. Навч. посібник. 3-тє вид. Архіпов. 2016.
  83. Ресторанна справа. Курс лекції. Цирульникова. 2013.
  84. Ресторанна справа. Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. Навч. посібник. 2-ге вид. Архіпов. 2008.
  85. Санитарно-микробиологический контроль объектив окружающей среди и пищевых продуктов с основами микробиологии. Учеб. пособие. Рабинович. 2005.
  86. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания. 1982.
  87. Сборник технологических инструкций по производству консерв. Консервы фруктовые. ТОМ ІІ. Часть ІІ. 1992.
  88. Сборник технологических инструкций по производству консерв. Консервы фруктовые. ТОМ ІІ. Часть І (продолжение). 1992.
  89. Сборник технологических инструкций по производству консерв. Консервы фруктовые. ТОМ ІІ. Часть І. 1992.
  90. Система технологій. Остапчук. Підручник. 2007.
  91. Современная пищевая микробиология. 2-е изд. Электронный ресурс. 2014.
  92. Стандартизація та сертифікація товарів і послуг. Підручник. Салухіна. 2010.
  93. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Підручник. Баль-Прилипко. 2017.
  94. Стандартизація, сертифікація і метрологія. Навч. посібник. Малюк. 2013.
  95. Стандартизація та сертифікація. Курс лекцій. 2014.
  96. Теория систем и системный анализ. Учеб. пособие. Сурмин. 2003.
  97. Технология продуктов детского питания. Учеб. пособие. Алексеев. 1992.
  98. Технология продуктов для детского питания. Учеб. пособие. Касьянов. 2001.
  99. Технологічна експертиза виробництва харчової продукції. Лабораторний практикум. Попова. 2019.
  100. Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування. Навч. посібник. Томишин-Лелекач. 2002.
  101. Технологія дитячих молочних продуктів. Навч. посібник. Скорченко. 2012.
  102. Технологія модифікованих жирів. Навч. посібник. Гладкий. 2012.
  103. Технологія оздоровчих харчових продуктів. Курс лекцій. Українець. 2009.
  104. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів. Підручник. Доцяк. 2014.
  105. Технологія продукції ресторанного господарства. Навч. посібник. Захарчук. 2016.
  106. Технологія продукції ресторанного господарства. Практикум. Павлюченко. 2013.
  107. Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня. Навч. посібник. Капліна. 2008.
  108. Товароведение и експертиза вкусовых товаров. Учебник. Герасимова. 2005.
  109. Товароведение и експертиза рыбных товаров и морепродуктов. Учебник. Родина. 2007.
  110. Товароведение продовольственных товаров. Учебник. Тимофеева. 2005.
  111. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навч. посібник. Сирохман. 2009.
  112. Управління якістю виробництва та обслуговування. Навч. посібник. Соколовський. 2015.
  113. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Підручник. Давидова. 2018.
  114. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Навч. посібник. Давидова. 2012.
  115. Управління якістю. Навч. посібник. Безродна. 2017.
  116. Управління якістю. Навч. посібник. Білецький. 2015.
  117. Устаткування закладів ресторанного господарства. Торгове і холодильне устаткування. Конспект лекцій. Частина 2. Доценко. 2012.
  118. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне та теплове устаткування. Конспект лекцій. Частина. І. Доценко. 2010.
  119. Устаткування підприємств. Опорний конспект лекцій. Тарасенко 2012.
  120. Учитесь вкусно печь. 1998.
  121. Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів. Підручник. Соколенко. 2015.
  122. Функціональніпродукти. Монографія. Капрельянц. 2003.
  123. Харчовітехнологіїу прикладах і задачах. Підручник. Товажнянський. 2008.
  124. Химический состав Российских продуктов питания. Справочник. Скурихин. 2002.
  125. Химия пищи. Учеб.пособие. Рогов. 2007.
  126. Этнические кухни особенности культуры и традиций питания народов мира. Учеб.пособие. Архипов. 2016.