Мапа сайту
Зараз на сайті
ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ-2023
- Деталі:
- Перегляди: 3454
Підключитись до конференції Zoom
https://us05web.zoom.us/j/2915129858?pwd=WmJqekkwbDNTUjFTcnIrUjdqRU5ZZz09
Ідентифікатор конференції: 291 512 9858
Код доступа: kvC6H5
Архів Новин
НАУКОВО-ПОПУЛЯРНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ДЕНЬ МОЛОДІЖНОЇ НАУКИ – 2023»
18 травня відбулася науково-популярна конференція «День молодіжної науки – 2023», організована Радою молодих вчених Київського кооперативного інституту бізнесу і права з метою популяризації наукових здобутків студентів, аспірантів та молодих вчених. Учасників конференції привітав ректор Київського кооперативного інституту бізнесу і права Ігор Охріменко, який зазначив важливість відстоювання наукового фронту в умовах війни та побажав успіхів молодим науковцям. До привітань приєдналася голова Ради молодих вчених Юлія Руденко, яка модерувала захід.
ТРЕНІНГ «ТАКТИЧНА МЕДИЦИНА ДЛЯ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ»
11-12 травня двадцять шість викладачів та студентів Київського кооперативного інституту бізнесу і права взяли участь у тренінгу «Тактична медицина для цивільного населення». Тренінг провели інструктори Гліб, Ольга та Наталія за фінансової підтримки Americares, UMC Ukraine Medical Consortium IRM Polish Institute for Emergency Medicine за ініціативи завідувача бібліотеки Юлії Руденко.
Завершальний етап курсів підвищення кваліфікації
На кафедрі харчових технологій відбулись підсумкові практичні заняття - екзамен курсів підвищення кваліфікації з професії «Кухар». Головне завдання курсів підвищення кваліфікації професій - дати можливість освоїти нову професію або підвищити рівень знань по вже наявній спеціальності. Також важливий час занять, особливо для людей, які цінують свій час або мають щільний графік дня. Студенти даного курсу займаються після трудового свого робочого дня і з натхненням та творчістю створюють кулінарні шедеври.
Майстер-клас по роботі з тістом на обладнанні POLIN за технологічної підтримки ТОВ «Лесаффр Україна»
17 травня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій Олефіренко Марія та Король Оксана відвідали практичний захід, організований компанією ТОВ «Лесаффр» Україна на базі нашого партнера - стейкхолдера компанії ТОВ Епіцентр К м. Київ. Програма майстер-класу відбувалась по роботі із тістом з великим вмістом вологи на професійному італійському обладнанні Роlin.
МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
18 травня 2023 року викладачі кафедри харчових продуктів відвідали онлайн-зустріч від PROFI CLUB на тему : «Маркування харчових продуктів». Варто розуміти, що «маркування харчового продукту – це слова, описи, знаки для товарів і послуг (торговельні марки), графічні зображення або символи, що стосуються харчових продуктів, які розміщуються на будь – якій упаковці, етикетці (стікері), а за відсутності упаковки, у документі або повідомленні.
Налагоджуємо міжнародну співпрацю: Музей історії польських євреїв POLIN провів для студентів Київського кооперативного інституту бізнесу і права онлайн-заняття
9 травня відбулося польсько-українське онлайн-заняття на тему «Євреї – одна з національних меншин України». Міжнародну зустріч для студентів груп 31 ПК, 11 ЕК, 11 ХК, 11 ГРК, 11 ПК організувала к.і.н., доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Юлія Руденко. Провела онлайн-заняття Оксана Чала – співробітниця Відділу освіти Музею історії польських євреїв POLIN (Варшава, Польща).
Пошук по сайту
Оголошення
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

KKIБП запрошує на конференцію: Zoom.Тема: День відкритих дверей KKIБП 27.05.23Підключитись до конференції Zoomhttps://us05web.zoom.us/j/3959475134?pwd=NGt3S3lH...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022