logo

Как лечить бронхиальную астму. Советы как лечить астму. Где лечить бронхиальную астму. Чем лечить горло ребенку. Красное горло чем лечить быстрее. Чем лечить больное горло. Как лечить гнойную ангину. Скажите как лечить гнойную ангину ребенку. Как лечить ангину антибиотиками. Как лечить сухой кашель. У меня сильный кашель как лечить. Как лечить кашель народными средствами. Средства для возбуждения женщин. Быстрое возбуждение женщины. Признаки возбуждения у женщин. Волосы уход в домашних условиях. Быстрый уход за волосами и лицом. Уход за сухими волосами. Боли в спине лечение. Народное лечение спины дома. Лечение спины народными средствами. Лечение пальцев ног. Почему судороги в ногах причины лечение. Лечение ног народными средствами.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті один гість та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Наукова робота

Науково-дослідна робота є невід`ємним елементом в системі освіти і однією із складових учбового процесу інаправлена на отримання нових знань по основним науково-освітнім напрямкам та використання їх для підготовки кваліфікованих спеціалістів, розвитку ефективного виробництва за різними напрямами харчової промисловості.

Тема державної науково-дослідної роботи, яка виконується на кафедрі у 2016-2018 роках: «УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ».

            Мета роботи:

  • удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення;
  • обґрунтування можливості використання пробіотичних культур у технології борошняних кондитерських виробів;
  • обґрунтування складу пробіотичних культур, що можуть використовуватись в технології борошняних кондитерських виробів;
  • поєднання спеціальних мікробіологічних культур з молочною сировиною, як основою для виготовлення наповнювача борошняних кондитерських виробів.

Галузь застосування – харчова промисловість, заклади ресторанного господарства

    Основними  принципами виконання науково-дослідної роботи є :

  • комплексний підхід до вирішення наукових проблем;
  • розробка організаційного механізму науково-дослідної діяльності;
  • орієнтація науково-дослідної роботи на вимоги ринку;
  • забезпечення сучасного науково-технічного  рівня виконання розробок;
  • залучення  до наукової діяльності талановитої студентської молоді;
  • практичне використання наукових результатів і впровадження їх у виробництво;
  • сприяння підвищенню авторитету кафедри  та інституту.

Теоретичні і практичні результати досліджень опубліковані в наукових і фахових виданнях та матеріалах міжнародних і Всеукраїнських науково-практичних конференціях(дати перелік наукових праць співробітників - 23).

При кафедріорганізовано студентський гурток «МЕТЕОР», основною задачею якого є   поглиблення професійних знань та набуття навичок самостійної теоретичної і експериментальної роботи. Гурток охоплює групи студентів коледжу та інституту, має 4 секції, якими керують провідні фахівці кафедри.

СЕКЦІЯ 1. Розробка інноваційних технологій харчових продуктів.

СЕКЦІЯ 2. Розширення асортименту функціональних продуктів.

СЕКЦІЯ 3. Вивчення світового досвіду в технології харчування.

СЕКЦІЯ 4. Удосконалення технологій обслуговування в готельно-ресторанних закладах.

Науково-дослідна робота студентів зорієнтована на сучасні проблеми виробництва харчової продукції. Результати своїх досліджень студенти обговорюють на наукових семінарах і конференціях, а також використовують при виконанні кваліфікаційних завдань.

Тематика магістерських робіт формується таким чином, щобвона включала елементи наукового пошуку – теоретичні дослідження, лабораторний практикум, аналіз отриманих даних і науково обґрунтовані практичні рекомендації.

Результати науково-дослідних робіт, втілені у сучасні харчові продукти, проходять дегустацію на спочатку на кафедрі, а потім їх оцінюють всі бажаючі на конференціях та під час проведення днів кафедри.

Пошук по сайту

Оголошення

ЛІЦЕЙ

ЛІЦЕЙ

ОГОЛОШЕННЯ УВАГА! УВАГА! УВАГА! ЛІЦЕЙ на базі ККІБПу 2021 році відкриває свої двері для творчої , креативної учнівської молоді, яка бажає отримати високоякісну п...

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ !!! ЩОДО ЗМІНИ ПЛАТИ ЗА НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НА ...

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ !!! ЩОДО ЗМІНИ ПЛАТИ ЗА НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НА ...

Київський кооперативний інститут бізнесу і права проводить індексацію вартості навчання для студентів та аспірантів денної та заочної форми навчання, які навчаютьс...

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

PB 2  3  4  5 987789