logo

Уход за лицом 30 лет. Лучший уход за кожей лица летом. Уход за лицом летом. Йога занятия для начинающих. Быстрые занятия йогой для начинающих видео. Занятия йогой дома. Как сделать макияж. Скажите как сделать макияж глаз дома. Как правильно сделать макияж. Диеты для похудения отзывы. Полезная гречневая диета для похудения. Лучшие диеты для похудения. Эффективные диеты для быстрого похудения. самая быстрая диета для похудения дома. Хорошая диета для быстрого похудения. Хронический гастрит лечение. Быстрое лечение гастрита желудка. Схема лечения гастрита. Имбирный чай для похудения. Полезное имбирное похудение отзывы. Имбирный напиток для похудения рецепт. Домашние упражнения для похудения живота. Большой комплекс упражнений для живота похудения. Упражнения для похудения живота быстро.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 60 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Методичні та наукові праці викладачів

БАНДУРЕНКО ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА

1. Priss, O. Effect of abiotic factors on tse respiration intensity of fruit vegetables during storage. / O.Priss,V.Evlash, V.Zhycova, S.Kiurchev, V.Verkholantseva, I.Kalugina, S.Kolesnichenko, A.Salavelis, O.Zolovska, H.Bandurenko. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies – Vol 6/11 (90) – 2017, р. 27-34. Http://journals.uran.ua/eejet/article/view (СКОПУС)

2. Priss, O. Investigation on tse respiration rate during storage[Tekst] / //EUREKA:Life Sciences – NO 6 (2017) – p. 10-15. http://eu-jr.eu/life/article/view(Закордоннапублікація)

3. БессарабО.С., ПисарєвМ.Г., БандуренкоГ.М. Розроблення технології сушеного напівфабрика та з молодої картоплі. / Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Том 23. - № 6. – С.207-212. (Фахове видання).

4. Бандуренко Г.М., Писарєв М.Г. Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картопле продуктів. / Продовольчі ресурси (Збірник наукових праць) – С 115-119. (Фахове видання).

5. Кручик В.А., Панасюк Г.І., Бандуренко Г.М. Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 36-37.

6. Олійник А.Б, Василів В.П, Бандуренко Г.М. Класифікація способів заморожування харчових продуктів / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 56-57.

7. .Цихмейструк Т.В., Василів В.П., Бандуренко Г.М. Прогресивні методи консервування харчових продуктів / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – 88-89

8. Пазюк Т.А., Дмитрієва І.А, Бандуренко Г.М. Використання каротиновмісної сировини в напівфабрикатах функціонального призначення / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 133-134

9. Пазюк Т.А., Дмитрієва І.А, Бандуренко Г.М. Розширення асортименту підварок для борошняних кондитерських виробів функціонального призначення / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С.135-136

10. Шилова К.О., Войцешина Н.І., Бандуренко Г.М. Технологія виробництва кексів з використанням каротиновмісної сировини/ Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С.163-164.

11. Бучок З.О. , Бандуренко Г.М. Роль ресторанного господарства в індустрії туризму. / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С.168-169

12. Бучок З.О., Бандуренко Г.М. Тенденції ресторанного господарства в Україні / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С.170-171.

3.2. Перелік патентів України на винаходи та корисні моделі.. Патент України на винахід № 115384. «Спосіб виробництва напівфабрикату з картоплі «Картопля молода сушена». Винахідники: Бандуренко Г.М., Бессараб О.С., Малежик І.Ф., Левківська Т.М., Писарєв М.Г.// Бюл № 20/2017 від 25.10.2017.

13. Патент України на винахід № 115387. «Спосіб отримання сушеного напівфабрикату з картоплі зі зниженим вмістом крохмалю». Винахідники: Бандуренко Г.М., Бессараб О.С., Олійник Т.М., Купріянова Т.М., Писарєв М.Г.// Бюл № 20/2017 від 25.10.2017.

14. Патент України на винахід № 115502. «Спосіб виробництва напівфабрикату з грибів». Винахідники: Бандуренко Г.М., Карповець ПюМ., Григорьева Л.І., Судак О.М.// Бюл № 21/2017 від 10.11.2017.

15. Патент України на винахід № 115753. «Спосіб виробництва вітамінізованого наповнювача з яблук». Винахідники: Бандуренко Г.М., Болобан О.В.// Бюл № 23/2017 від 11.12.2017.

16. Патент України на винахід № 115754. «Спосіб виробництва сухого наповнювача з гарбуза». Винахідники: Левківська Т.М., Бандуренко Г.М., Рудик Т.М.// Бюл № 23/2017 від 11.12.2017.

17. Патент України на винахід № 116696. «Спосіб виробництва вітамінізованих сушених фруктів або овочів». Винахідники: Бандуренко Г.М., Бессараб О.С., Малежик І.Ф., Левківська Т.М. // Бюл № 8/2018 від 25.04.2018.

18. Патент України на винахід № 116856. «Склад консервованого продукту з бобових культур». Винахідники: Потапенко С.І., Мілютін О.І., Мілютіна І.В., Бандуренко Г.М. // Бюл № 9/2018 від 10.05.2018.

19. Патент України на винахід № 116951. «Спосіб виробництва концентрованого соку квашеної капусти». Винахідники: Бандуренко Г.М., Маслянко В.В. // Бюл № 10/2018 від 25.05.2018.

20. Патент України на винахід № 116951. «Спосіб виробництва консервованого продукту з бобових культур». Винахідники: Потапенко С.І., Мілютін О.І., Мілютіна І.В., Бандуренко Г.М. // Бюл № 11/2018 від 11.06.2018.

21. Патент на винахід № 125283. «Спосіб отримання біологічно активног продукту «Пророщені зерна». Винахідники: Потапенко С.І., Мілютін О.І., Мілютіна І.В., Бандуренко Г.М. // Бюл № 9/2018 від 10.05.2018.

22. Use of convective-thermoradiative fashion energy concludion of the technology apple snack / I. Malezhik, I. Dubkovetskiy, H. Bandurenko, іvska,

23. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі / І.Ф. Малежик, Г.М. Бандуренко, М.Г. Писарєв, Мисюра Т.Г. // Наукові праціНаціонального університету харчових технологій.— 2015. — № 2, Т. 21. — С. 203 – 210. (Збірник входить до затвердженого МОН України переліку наукових фахових видань)

24. Одержання харчових добавок на основі каротиновмісної сировини / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Промышленная теплотехника. – 2015. – Т. 37, № 7. – C. 158-159.

25. Malezhyk, I The study of features of control of technological process for receiving the apple snacks/ I. Malezhik, I. Dubkovetskiy, H. Bandurenko, T. Levkіvska, L. Strelchenko // EUREKA:Life Sciences – NO 6 (2016) – p. 17-23.

26. The changes of carotene in the process of obtaining food additives on the basis of carrots / G. Bandurenko, O. Bessarab, T. Levkivska // Ukrainian Journal of Food Science. – K. : NUFT, 2014. – V. 2, I. 2. - P. 189-197.

27. Удосконалення технології сушіння гарбуза / О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, І. В. Дубковецький // Промышленная теплотехника. – 2015. – Т. 37, № 7. – C. 157.

 

ЧЕПЕЛЬ НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА

1. The use of gas chromatography in determining the sorption capacity of the adsorbent / K. Naumenko, N. Frolova, O. Petrusha, N. Chepel // Eastern- European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. – № 1/10(85). – С.70-75. (SCOPUS,Ulrich's Periodicals Directory, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), Drive,WorldCat, Index Copernicus, РИНЦ, Directory of Open Access Journals, EBSCO, CAS, CiteFactor).

2. The method of determination of the sorption capacity of activated carbon by gas chromatography / K. Naumenko, N. Frolova, O. Petrusha, N. Chepel // «EUREKA: Life Sciences» – 2017. – № 1. – Р.12-18.(lrich's Periodicals Directory, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), Drive,WorldCat, Index Copernicus, РИНЦ, Directory of Open Access Journals, EBSCO, CAS, CiteFactor).

3. Актуальність і шляхи перероблення ефіроолійної сировини у харчові ароматизатори / Н.Е.Фролова, А.І.Українець, І.М.Силка, К.А.Науменко, Н.В.Чепель // НауковіпраціНУХТ. – 2017. – Том 23. – № 5. – С.220-228.

6. Чепель Н.В. Розроблення сухого молочно-рослинної концентрат узанти оксидантними властивостями / Н.В.Чепель, В.В. Козій //Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейсько їінтеграції[гол. ред. КамінськаТ.Г. / т.1]. – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 127-128.

7. Чепель Н.В. Розроблення технології ферментованого напою з пребіотичними властивостями на основі маслянки/ Н.В.Чепель, І.В. Бабур//Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції [гол. ред. Камінська Т.Г. / т.1]. – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 99-100.

8. Чепель Н.В. Дослідження пектинових речовин для стабілізації ефірної олії шавлії мускатної у технології йогуртів / Н.В.Чепель, С.М. Маковійчук // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції[гол. ред. Камінська Т.Г. / т.1]. – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 131-132.

9. Чепель Н.В. Розробка безглютенового печива на основі різних видів борошна /Н.В.Чепель, Ю.Ю.Кузьменко, С.П.Краєвська // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції[гол. ред. Камінська Т.Г. / т.1]. – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 129-130.

10. Чепель Н.В. Дослідження ароматичних речовин ефірної олії розмарину для ароматизації спредів /Н.В.Чепель, О.Г.Чернюк// Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції[гол. ред. Камінська Т.Г. / т.1]. – К.: ККІБП, 2018. –230 с. – С. 90-91.

11. Чепель Н.В. Фракційна перегонка ефірної олії розмарину /Н.В.Чепель, Свиридюк В.М.// Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції[гол. ред. Камінська Т.Г. / т.1]. – К.: ККІБП, 2018. – 230с. – С. 72-73.

12. Чепель Н.В. Дослідження адсорбційної здатності пектинових речовин щодо ароматичних речовин /Н.В.Чепель, Д.І.Кравченко // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції[гол. ред. Камінська Т.Г. / т.1]. – К.: ККІБП, 2018. –230с.– С. 40-41.

13. Чепель Н.В. Nano capsulation of water in using caseinandalbu minatelevated temperatures/ Н.В. Чепель, В.Ю.Сухенко, В.П.Василів// Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя [гол. ред. Ніколаєнко С.М. / т.3]. – К.: НУБіП, 2018. – 548с. – С. 17.

Автор 114 наукових і навчально-методичних публікацій. Серед них:

14. - наукова стаття у наукометричній базі SCOPUS - Evaluation of the biochemical activity of lactose-fermenting yeasts Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation / O. Grek, N. Chepel, O. Krasulya. // Eastern- European Journal of Enterprise Technologies. – 2016. – № 1/10(79). – Р. 58-64. (SCOPUS, Ulrich's Periodicals Directory, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), Drive, WorldCat, Index Copernicus, РИНЦ, Directory of Open Access Journals, EBSCO, CAS, CiteFactor). http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17496

15. - наукова стаття у наукометричній базі SCOPUS –Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях / Н.В.Чепель, В.М.Кошова // Східно-Европейський журнал передових технологій. – 2015. – № 5/11(77). – С. 67-76.(SCOPUS, Ulrich's Periodicals Directory, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), Drive, WorldCat, Index Copernicus, РИНЦ, Directory of Open Access Journals, EBSCO, CAS, CiteFactor).

16. - наукова стаття у наукометричній базі SCOPUS -The use of gas chromatography in determining the sorption capacity of the adsorbent / K. Naumenko, N. Frolova, O. Petrusha, N. Chepel // Eastern- European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. – № 1/10(85). – С. 70-75. (SCOPUS,Ulrich's Periodicals Directory, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), Drive, WorldCat, Index Copernicus, РИНЦ, Directory of Open Access Journals, EBSCO, CAS, CiteFactor).http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17496

17. - наукова стаття у міжнародному наукометричному виданні – The method of determination of the sorption capacity of activated carbon by gas chromatography / K. Naumenko, N. Frolova, O. Petrusha, N. Chepel // «EUREKA: Life Sciences» – 2017. – № 1. – Р. 12-18.(lrich's Periodicals Directory, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), Drive, WorldCat, Index Copernicus, РИНЦ, Directory of Open Access Journals, EBSCO, CAS, CiteFactor).

18. - навчальний посібник -Фізико – хімічні основи одержання ефірних олій. Практикум: навч. посібник / Н.Е.Фролова, В.Д. Іванова, Н.В.Чепель . – К.: НУХТ, 2011. – 263с. Гриф Міністерства науки і освіти України. Лист № 1/11-9770 від 22.10.10р.

 

 

БУЧОК ЗОЯ ОЛЕКСАНДРІВНА

1. Бучок З.О., Молочна Л.В. Система Інформаційного забезпечення обслуговування в закладах ресторанного господарства / З.О. Бучок, Л.В. Молочна// Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. С172

2. Бучок З.О., Молочна Л.В Сучасне устаткування для закладів ресторанного господарства // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. с174.

3. Бучок З.О. Інноваційний розвиток та сучасні тренди ресторанного бізнесу : Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. с

4. Бучок З.О. , Бандуренко Г.М. Роль ресторанного господарства в індустрії туризму. / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С.168-169

5. Бучок З.О., Бандуренко Г.М. Тенденції ресторанного господарства в Україні / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С.170-171.

6. Маценко Л.М., Бучок З.О. Організація проблемного навчання студентів вищих навчальних закладів УДК: 378.147:37.011.32:378.4 //Вісник Національного університету оборони України. Збірник наукових праць. – К.: НУОУ, 2013. – Вип.6(37). - «проблеми сьогодення» 25 листопада 2013 р. – Київ : 2013. – С. 30-35

 

ВОЙЦЕШИНА НАТАЛІЯ ІВАНІВНА

1. Кагарличенко Є.М., Войцешина Н.І. Шляхи вдосконалення технології сметанних кремів для борошняних кондитерських виробів / Є.М. Кагарличенко, Н.І. Войцешина // «Молодь, освіта, наука, духовність»: Матеріали XV Всеукраїнської наукової конференції студентів і молодих вчених 17-18 квітня 2018 року. Тези доповідей. – Київ: Ун-т «Україна». – Ч. 1, 2018. – С. 78-79. (в друці, вийде в кінці червня).

2. Войцешина Н.І., Тетерська О.А. Дослідження якості та безпечності комбінованого рибного фаршу для кондитерських борошняних виробів / Н.І. Войцешина, О.А. Тетерська // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів: Матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (20–22 березня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 384 с. – С. 194-198.

3. Горбань К.В., Грабовська О.В., Войцешина Н.І. Використання моди-фікованого крохмалю у харчових продуктах / К.В. Горбань, О.В. Грабовська, Н.І. Войцешина // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. – 229 с. – С. 22-23.

4. Сколота А.І., Шилова К.О., Войцешина Н.І. Органолептична оцінка сортів картоплі вітчизняної селекції для різних видів кулінарних виробів / А.І. Сколота, К.О. Шилова, Н.І. Войцешина // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. – 229 с. – С. 76-77.

5. Старинець О.Г., Грабовська О.В., Войцешина Н.І. Використання моди-фікованих видів крохмалю при виготовленні фруктової начинки / О.Г. Старинець, О.В. Грабовська, Н.І. Войцешина // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. – 229с. – С. 80-81.

6. Шилова К.О., Войцешина Н.І. Використання нових сортів картоплі для переробки на чіпси і фрі в закладах ресторанного господарства / К.О. Шилова, Н.І. Войцешина // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. – 229с. – С. 92-93.

7. Кагарличенко Є.М., Войцешина Н.І. Використання антиоксидантів при виготовленні сметанних кремів для кондитерських виробів / Є.М. Кагарли-ченко, Н.І. Войцешина // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. – 229с. – С. 123-124.

8. Тетерська О.А., Войцешина Н.І. Технологія виготовлення рибного фаршу функціонального призначення для кондитерських виробів з листкового тіста / О.А. Тетерська, Н.І. Войцешина // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. – 229с. – С. 151-152.

9. Шилова К.О., Войцешина Н.І., Бандуренко Г.М. Технологія виробництва кексів з використанням каротиновмісної сировини / К.О. Шилова, Н.І. Войцешина, Г.М. Бандуренко // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. – 229с. – С. 163-164.

Автор наукових і навчально-методичних публікацій, чотирьох монографій у співавторстві. Серед них:

10. монографія «Картопля: вирощування, якість, збереженість» (Київ, 2009 р.);

11. монографія «Товарознавча і технологічна оцінка ресурсного потенціалу сортаменту картоплі України» (Київ, 2014 р.);

12. дев’ять авторських свідоцтв на сорти картоплі;

13.  патенти України: «Спосіб оцінки стійкості сортів до посухи» № 45055А (від 15.03.2002р.), «Спосіб підвищення ефективності дії мінеральних добрив при застосуванні їх на картоплі» № 11190/1 (від 10.12.2009 р.);

14. ДСТУ 4993:2008 «Картопля для промислового переробляння» Держспоживстандарт, 2009 р.;

15. 55 наукових статей і 16 тез на міжнародних науково-практичних конференціях.

 

КОРОЛЬ ОКСАНА ЮРІЇВНА

1. Kraievska S., Stetsenko N., Korol O. Comparing between the amino acid composition of flax seeds before and after germination.//Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality 2017. - Р.253-257.

2. Краєвська С.П., Король О.Ю., Стеценко Н.О. Застосування насіння луб’яних культур у технологіях безглютенових кондитерських виробів.//Матеріали міжнародної науково-практичної конференціїї - К.: НУБІП, 2018р. - Ч.3. - С.195-196

 

КРАЄВСЬКА СВІТЛАНА ПЕТРІВНА

1. Краєвська С.П., Стеценко Н.О. Основні підходи до створення батончиків спеціалізованого призначення.//Всеукраїнська науково-практична конференція “ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ”/22-23.03.2017. - С.64-65

2. С.Краєвська, Н. Стеценко. Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією.Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції “Стан і перспективи харчової науки та промисловості”, (Тернопіль 11-12 жовтня 2017 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя - м.Тернопіль, 2017р. - С.136-137.

3. Kraievska S., Stetsenko N., Korol O. Comparing between the amino acid composition of flax seeds before and after germination.//Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality 2017. - Р.253-257.

4. Краєвська С.П., Стеценко Н.О. Обгрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієті.//Науково-практична конференція. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека. 25-26.05.2017. м. Київ. – К.: НУХТ, 2017 р. – С. 26-27

5. Краєвська С. Моніторинг ринку безглютенових харчових продуктів / С. Краєвська, Н. Стеценко // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.1. – С. 42.

6. С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко. Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванні. // Харчова промисловість. – 2017. – №21. – С. 46-52.

7. Краєвська С.П., Король О.Ю., Стеценко Н.О. ЗАСТОСУВАННЯ НАСІННЯ ЛУБ’ЯНИХ КУЛЬТУР У ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ.//Матеріали міжнародної науково-практичної конференціїї - К.: НУБІП, 2018р. - Ч.3. - С.195-196

8. Чикіна А.Ф, Головач А.В., Краєвська С.П. Безглютенові вироби - технології сьогодення та перспективи майбутньоно.// Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених “Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції.” - К.: ККІБП, 2018 р. - С.109-111.

9. Цихмейструк Т.В., Краєвська С.П. Застосування насіння льону у сухих сніданках гранола.// Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених “Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції.” - К.: ККІБП, 2018 р. - С.153-155.

10. Прохор О.С., Краєвська С.П. Удосконалення технології макаронних виробів з використанням проростків насіння льону та спіруліни.// Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених “Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції.” - К.: ККІБП, 2018 р. - С.141-143.

11. Кузьменко Ю.Ю., Краєвська С.П., Чепель Н.В. Розробка безглютенового печива на основі різних видів борошна.// Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених “Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції.” - К.: ККІБП, 2018 р. - С.129-131.

12. Краєвська С.П., Стеценко Н.О. Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льону.//Міжнародна науково-практична конференція/м.Київ, НУХТ. - 12-13.05.2016. - С.97-99.

13. Краєвська С.П., Стеценко Н.О. Вплив температури на швидкість проростання та схожість насіння льону, призначеного для використання у технологіях продуктів оздоровчого та функціонального призначення.//International Scientific Journal Acta Universitatis Pontica Euxirus. Special number. – Varna, Bulgaria, 2016 – P. 147-149.(Стаття, закордонне видання)   

14. Краєвська С.П., Стеценко Н.О. Основні підходи до створення батончиків спеціалізованого призначення.//Всеукраїнська науково-практична конференція“ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ”/22-23.03.2017. - С.64-65.

15. Краєвська С.П., Стеценко Н.О. Дослідження зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні та пророщуванні.//Харчова промисловість №21./Київ, НУХТ 2017. - С. 46-53.

16. Svitlana Kraievska, Natalia Stetsenko, Oksana Korol. Comparing between the amino acid composition of flax seeds before and after germination./Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality 2017.

17. Краєвська С.П., Стеценко Н.О. Обгрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієті.//Науково-практична конференція. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека. 25-26.05.2017. Київ, НУХТ. С. 26-27.

18. С.П.Краєвська, Н.О. Стеценко. Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією. Міжнародна конференція "Стан і перспективи харчової науки та промисловості".11-12.10. 2017. Тернопіль, ТНТУ ім. І. Пулюя.

19. Н.О. Стеценко, С.П. Краєвська, М.Д. Землинська. Вивчення взаємодії насіння льону з різними рідинами. Теоретичні та приклад-ні проблеми технічних і математичних наук. Збірник матеріалів Міжнарод. наук. – практ. конф. (м.Київ, Україна, 7 лютого 2014р.). – Центр Науково – Практичних Студій, 2014.– С. 14-18.

20. С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко. Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів. Програма і матеріали 80 міжнарод. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.», 10-11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч.1. – С. 16-18.

21. С. А. Курочко, С.П. Краевская, Н.О. Стеценко. Использование продуктов переработки рябины в хлебопечении.Инновационные технологи в пищевой промышленности: Материалы ХІ Междунар. науч.- практ. конф., г. Минск, 3-4 октября 2012 г. /редкол.: В.Г. Гусаков [и др.]. – Минск, 2012. – С.101-104.(закордонне видання)

22. N. Stetsenko, S. Krayevska. The use of flax seeds in healthy products technologies. The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - P. 198.

23. Н.О. Стеценко, С.П. Краєвська. Формування культури правильного харчування студентів вищих навчальних закладів. Тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування», 13-14 травня 2013 р., Харків, 2013. – С.141-142.

24. Н.О. Стеценко, С.П. Краєвська. Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів. Тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування», 13-14 травня 2013 р., Харків, 2013. – С.152-153.

25. С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко. Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі.InternationalScientificJournalActaUniversitatisPonticaEuxinus. SpecialNumber. – 2013. – P. 95-97.(закордонне видання)

26. Н.О. Стеценко, С.П. Краєвська. Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначення. Матеріали міжнар. науково-практичної конф. «Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку», 25-27 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – С. 96-97.

27. С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко. Порівняльний аналіз біохімічного складу деяких сортів насіння льону до та після пророщування. Лікарське рослинництво: від досвіду минулого до новітніх технологій: матеріали четвертої Міжнародної науково–практичної інтернет–конференції. – Полтава, 14-15 травня 2015 р. –Полтава, 2015.– С. 223-225.

28. С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко. Вивчення жирокислотного складу та процесів окиснення ліпідів нових сортів насіння льону. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека. Збірник матеріалів міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Київ, 28-29 травня 2015 р.) – К.: НУХТ, 2015. – С.71-72.

29. С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко. Вплив процесу пророщування насіння льону на його біохімічний склад.«Ресурсо- та енерго-ощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конку-рентоздатності: Матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції. 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. НУХТ,2015. – С. 77-78.

30. С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко.Пророщене насіння льону, як перспективна сировина у технологіях функціональних харчових продуктів. Збірник мат-лів VIII Всеукр. наук.-практ. конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» 10-11 листопада 2015 р. / Міністерство освіти і науки України. – Одесса, 2015. – С. 176-177.

 

КРУЧИК ВІТАЛІНА АНАТОЛІІВНА

1. Кручик В.А., Панасюк Г.І., Бандуренко Г.М. Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 36-37.

ОЛЕФІРЕНКО МАРИНА ВЛАДИСЛАВІВНА

1. Несвідома М.С., Олефіренко М.В. Новітні підходи в процесі обслуговування в закладах ресторанного господарства / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – 192 ст.

2. Ковалюк Л.М., Олефіренко М.В. Використання міжнародного досвіду впровадження інновацій у сферу ресторанного бізнесу / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – 182 ст.

3. Ковальчук Л.А., Олефіренко М.В. Високий рівень ресторанного обслуговування – необхідна передумова розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – 180 ст.

4. Григоренко С.В., Олефіренко М.В. Методи та технології у фінансуванні інноваційних проектів ресторанного бізнесу / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – 178 с.

5. Герасік Г.І., Олефіренко М.В. Логістичне управління закладами ресторанного господарства / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – 176 с.

6. Олефіренко М.В. Методичний посібник мотиваційних ситуацій з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» для студентів за спеціальністю 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» / [укладач Олефіренко М.В.]; - Київ: ККІБП, 2015-60 с.

7. Олефіренко М.В. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів за піднапрямом «Технологія харчування» / [укладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2015 – 50 с.

3. Олефіренко М.В., Рибчук Л.А. Робочий зошит з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» /«Технологія виробництва напівфабрикатів із риби». Спеціальність 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». – Київ: ККІБП, 2015 – 18 с.

8. Олефіренко М.В., Рибчук Л.А., Гуменюк О.О., Молочна Л.В. Матеріали круглого столу «Масляна 2016 – традиції та рецепти»; - Київ: ККІБП, 2016-32 с.

9. Олефіренко М.В. Опорний конспект лекцій (в таблицях) з навчальної дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства». – Київ: ККІБП, 2016 – 72 с.

10. Пащенко М.В., Олефіренко М.В. Сучасні системи мотивації праці персоналу закладів ресторанного господарства./ Студентська конференція. Міжнародної студентської наукової конференції „Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки".Луцьк, 2016.

11. Методичні матеріали для Державного кваліфікаційного екзамену спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції», 5.14010102 “Ресторанне обслуговування”, 5.14010101 “Готельне обслуговування”.– Київ: ККІБП, 2015.

12. Методичні матеріали для фахових вступних екзаменів конкурсного відбору вступників для здобуття ОКР «молодший спеціаліст» за спеціальністю 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» на основі кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» 7412 Кондитер, 5122 Кухар. – Київ: ККІБП, 2016.

13. Навчальні плани освітньо-кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» по професії 5122Кухар,7412 Кондитер, 5123Офіціант /[укладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2016.

14. Навчальні програми курсу дисциплін професії 5122 Кухар, 5123 Офіціант, 5220 Продавець продовольчих товарів //[укладач Олефіренко М.В.] – Київ: ККІБП, 2016.

15. Олефіренко М.В. Гуменюк О.О. Збірник висловів та словосполучень «Inthe Restaurant» з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»; Київ, ККІБП, 2016-39 с.

16. Олефіренко М.В. Робочий зошит «Технології інтерактивного навчання при викладанні дисципліни « Організації виробництва у ЗРГ» – Київ:, 2016. – 52 с.

 

ПАНАСЮК ГАЛИНА ІВАНІВНА

1. Кручик В.А., Панасюк Г.І., Бандуренко Г.М. Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів / Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій у умовах европейської інтеграції» – К.: ККІБП, 2018. – 230 с. – С. 36-37.

2. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»,

3. Рецептури та технології фірмових страв.

 

БОНДАРЕНКО ЛІНА ВОЛОДИМИРІВНА

1. Бучок З.О., Молочна Л.В. Система Інформаційного забезпечення обслуговування в закладах ресторанного господарства / З.О. Бучок, Л.В. Молочна// Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. С172

2. Сучасне устаткування для закладів ресторанного господарства // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції: Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 16 травня 2018 р. – Київ: ККІБП, 2018. с174.

Автор 1-ої статі:

1. Олефіренко М.В., Рибчук Л.А., Гуменюк О.О., Молочна Л.В. Матеріали круглого столу «Масляна 2016 – традиції та рецепти»; - Київ: ККІБП, 2016-32 с.

2. Навчально-методичні комплекси:

3. Молочна Л.В. Методичні рекомендації для практичних і лабораторних занять, частина 2 з навчальної дисципліни «Кулінарна характеристика страв» для учнів за робітничою професією 5122 «Кухар», 7412 «Кондитер»; - Київ: ККІБП, 2016-68с.

4. Молочна Л.В. Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни «Кулінарна характеристика страв» для учнів за робітничою професією 5122 «Кухар»; - Київ: ККІБП, 2016-187с.

5. Молочна Л.В. Методичні рекомендації для лабораторних занять з навчальної дисципліни «Кулінарна характеристика страв» для учнів за робітничою професією 5122 «Кухар»; - Київ: ККІБП, 2016-40с.

6. Молочна Л.В. Методична розробка уроку виробничого навчання для учнів за робітничою професією 5122 «Кухар»; - Київ: ККІБП, 2016-47с.

7. Молочна Л.В. Методична розробка уроку виробничого навчання для учнів за робітничою професією 5122 «Кухар»; - Київ: ККІБП, 2016-32с.

 

 

Пошук по сайту

Оголошення

ЛІЦЕЙ

ЛІЦЕЙ

ОГОЛОШЕННЯ УВАГА! УВАГА! УВАГА! ЛІЦЕЙ на базі ККІБПу 2021 році відкриває свої двері для творчої , креативної учнівської молоді, яка бажає отримати високоякісну п...

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ !!! ЩОДО ЗМІНИ ПЛАТИ ЗА НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НА ...

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ !!! ЩОДО ЗМІНИ ПЛАТИ ЗА НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НА ...

Київський кооперативний інститут бізнесу і права проводить індексацію вартості навчання для студентів та аспірантів денної та заочної форми навчання, які навчаютьс...

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

PB 2  3  4  5 987789