Кафедра харчових технологій

Склад кафедри

Навчально-методична робота

Наукова робота

Організаційно-виховна робота

Методичні та наукові праці викладачів

Звіт кафедри

Презентацiя кафедри

 

склад кафедри21

 

Кафедра харчових технологій є структурним підрозділом економіко-правового факультету інституту, діяльність якої скерована на формування необхідних теоретичних знань та практичних навичок фахівців харчової промисловості.

Сучасні методики навчання органічно поєднують теорію з практичною діяльністю, ділові ігри та набуття студентами всіх необхідних навиків майбутнього спеціаліста та керівника. Студенти активно займаються науково-дослідною роботою, розробляють рецептури нових продуктів, у тому числі й оздоровчого та профілактичного призначення, виступають з доповідями на студентських конференціях.

Після третього курсу студенти можуть паралельно здобувати другу вищу освіту, що значно підвищує їх рейтинг на ринку праці й відкриває шлях до посади комерційного директора підприємства. Набуті знання остаточно затверджуються під час проходження практики на передових підприємствах України, де можна ознайомитись з новітніми технологіями.

 

Ми навчаeмо 1

 

Кафедра здійснює підготовку фахівців широкого діапазону напряму 181 – Харчові технології за спеціальностями:

ОКР «КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК»:

5122 – кухар,

5123 – офіціант.

ОКР «МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ»:

181 – харчові технології

241 – готельно-ресторанна справа.

ОС «БАКАЛАВР»:

181 – харчові технології.

ОС «МАГІСТР»

181 – харчові технології.

Протягом навчального року проводяться курси підвищення кваліфікації з присвоєнням розряду для

ОКР «Кваліфікований робітник» та

ОКР «Молодший спеціаліст»:

Навчальний процес забезпечує колектив, який складається з викладачів високого кваліфікаційного рівня, які мають практичний досвід роботи. У складі кафедри 1 професор, 6 доцентів, 2 викладачі та 3 майстри.  Навчання студентів ґрунтується на новітніх технологіях навчання, при яких використовуються спеціалізовані навчальні кабінети. Аудиторії кафедри оснащено сучасними інформаційними, технічними системами та засобами наочного навчання. Навчально-матеріальна база постійно оновлюється, що сприяє підвищенню якості та рівня теоретичних знань та практичних вмінь студентів ККІБП.

 

Нашi студенти 1

 

Кафедра готує кваліфікованих фахівців, адекватних вимогам ринку, здатних прогнозувати ситуацію, застосовувати новітні технології та які мають особливі лідерські якості. Випускники кафедри – спеціалісти широкого профілю. Вони можуть відкрити власний бізнес або обіймати керівні посади, наприклад директора, головного технолога, завідувача виробництвом чи завідувача лабораторії.