logo

VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Наша діяльність


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 58 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції»

16 травня 2018 року в Київському кооперативному інституті бізнесу і права відбулась Всеукраїнська (заочна) науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції».

У роботі конференції взяли участь молоді наукові співробітники, аспіранти та студенти Київського кооперативного інституту бізнесу і права (м. Київ), Київського національного торговельно-економічного університет у(м. Київ), Національного університету харчових технологій (м. Київ), Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Одеської національної академії харчових технологій (м. Одеса), Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (Полтава), Львівського торговельно-економічного університету (м. Львів), Таврійського державного агротехнологічного університету (м. Мелітополь).

Основні напрямки роботи конференції:

  1. Інноваційні процеси і технології у харчовій промисловості.
  2. Новітні технології оздоровчих продуктів.
  3. Інновації у сфері готельно-ресторанної справи.
  4. Економіка і маркетинг сучасних харчових підприємств.

Під час роботи конференції було актуалізовано й обґрунтовано сучасні проблеми у харчовій промисловості й закладах готельно-ресторанного господарства, презентовано сучасні рішення вузьких місць та шляхи подальшого удосконалення технологічних процесів, представлено інноваційні технології у створенні функціональних продуктів, розглянуто окремі питання економіки і маркетингу сучасних харчових підприємств.

Розглянуті на конференції актуальні питання викликали жваве обговорення та обмін думками серед учасників.

За результатами конференції підготовлено збірник тез доповідей.

 

Збірник тез доповідей

Пошук по сайту

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

PB 2  3  4  5 987789