Відкрита лекція Грицай Г.І.

     IMG 709121 березня 2013 року в Київському кооперативному інституті бізнесу і права була проведена відкрита лекція завідувача Харчової контрольно-виробничої лабораторії Київської регіонспоживспілки Грицай Галини Іванівни на тему "Аналіз вимог до розробки нормативно-технічної документації для різних галузей харчової промисловості України".

 

    На відкриту лекцію були запрошені професорсько-викладацький склад ККІБП, провідні фахівці підприємств харчової промисловості Києва та області, працівники Київської регіонспоживспілки, студенти напрямів підготовки "Харчові технології та інженерія", "Товарознавство та торговельне підприємництво".

     Були розглянуті актуальні проблеми нормативно-правового забезпечення діяльності підприємств харчової промисловості різного підпорядкування, досвід роботи лабораторії з державними органами виконавчої влади та місцевого самоврядування в галузі ресторанного господарства, шляхи підвищення ефективності роботи.

     Лекція пройшла в атмосфері загальної зацікавленості, мала форму діалогу з аудиторією. Жваву дискусію викликали питання, пов’язані з практичною діяльністю підприємств ресторанного господарства.

IMG 7085

 

IMG 7099