В очікуванні новорічних свят

20211217 124642

17 грудня 2021 року на кафедрі харчових технологій відбувся феєричний захід, присвячений сервіруванню новорічного столу.

Під час підготовки до новорічних свят слід продумати не тільки те, які страви приготувати, а й про те, як сервірувати стіл.
Щоб новорічний стіл мав святковий й гармонійний вигляд, у його оформленні краще не використовувати більше трьох кольорів і їх відтінків.
Дуже зручно, що кольори символу прийдешнього 2021 року загалом є традиційними для новорічного сервірування.

Обов’язковий атрибут новорічного столу − свічки у свічниках або без них. Навіть якщо ви не будете їх запалювати, а тільки розставите по столу, вони додадуть нотки вишуканості вашому святу. Обираючи вазочки та свічники для свічок, не забуваємо про пожежну безпеку. На честь Білого Бика необхідно прикрасити стіл композиціями із соломою або травою. Це можуть бути солом’яні вінки, снопи у вазах тощо.

Студенти - ресторатори підбирали посуд та прибори до тематичних столів, вивчали колористичні поєднання, використовуючи кольорове коло Іттена для максимального збільшення можливостей варіантів сервірувань.

Студенти презентували багато цікавих ідей, авторських прикрас та надихнули всіх присутніх на творчий підхід у сервіруванні новорічного столу.

20211217 122218

20211217 122441

20211217 122649

Screenshot 20211217 122818 Gallery