Традиційно підсумком виробничої практики студентів спеціальності 181 Харчові технології є кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії «Кухар».
Успіху досягають найбільш наполегливі, працелюбні та оптимістичні студенти. І саме це підтвердили студенти кафедри харчових технологій під час кваліфікаційного іспиту. Зранку кипить робота – було спекотно від гарячих плит та бурхливих емоцій, аналізу правил закладки продуктів, перетворення звичайних продуктів у феєрію незабутніх смаків та ароматів.
Бути прекрасним кухарем - це покликання, і саме це спромоглись довести студенти – технологи своїми стравами та презентаціями. Постійна співпраця закладу освіти із підприємствами ресторанної індустрії допомагає студентам ще під час виробничої практики отримати не лише досвід, а й місця працевлаштування.