Кваліфікаційний іспит здано успішно!!!!

IMG 8fcada70de82fdf25d4f3b7314d6a12a V

Традиційно підсумком виробничої практики студентів спеціальності 181 Харчові технології є кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії  «Кухар».

Успіху досягають найбільш наполегливі, працелюбні та оптимістичні студенти. І саме це підтвердили студенти кафедри харчових технологій під час кваліфікаційного іспиту. Зранку кипить робота – було спекотно від гарячих плит та бурхливих емоцій, аналізу правил закладки продуктів, перетворення звичайних продуктів у феєрію незабутніх смаків та ароматів.

Бути прекрасним кухарем -  це покликання, і саме це спромоглись довести студенти – технологи своїми стравами та презентаціями. Постійна співпраця закладу освіти із підприємствами ресторанної індустрії допомагає студентам ще під час виробничої практики отримати не лише досвід, а й місця працевлаштування.

IMG 2663ce7b80aec7c1519df9b3d73b9026 V

IMG bcca534c761cc0466b7be1d66ffc37dd V

Screenshot 20220611 081428 Viber

Screenshot 20220611 122145 Telegram

Screenshot 20220611 122312 Telegram