Факапи ресторанних мереж і франшиз

изображение viber 2022 12 04 11 42 41 740

29 листопада 2022року викладачі кафедри харчових технологій та студенти спеціальності 181 Харчові технології мали змогу відвідати онлайн-лекцію-зустріч провідних рестораторів України. Основною темою обговорення було спрямування напрямку розвитку українського ресторанного бізнесу як в Україні, так і поширення українських брендів за кордоном (Польща, Чехія, Туреччина, Німеччина). Роман Кирилович, співзасновник консалтингової компанії ФРАНЧ («Львівський круасан» один із складових), зауважив, що головне у фрайчайзингу – це  розвиток підприємництва в країні. Франшизи пропонують більш простий, вигідний і менш ризикований спосіб розвитку бізнесу. Наразі в Україні зараз тільки 144 кафе «Львівський круасан». Звичайно, велика частина більше знаходиться в Західній Україні, але і в центральній та північній, південній частинах країни набирають оберти нові заклади даного бренду.

изображение viber 2022 12 04 11 42 40 992

 

29 листопада 2022року викладачі кафедри харчових технологій та студенти спеціальності 181 Харчові технології мали змогу відвідати онлайн-лекцію-зустріч провідних рестораторів України. Основною темою обговорення було спрямування напрямку розвитку українського ресторанного бізнесу як в Україні, так і поширення українських брендів за кордоном (Польща, Чехія, Туреччина, Німеччина). Роман Кирилович, співзасновник консалтингової компанії ФРАНЧ («Львівський круасан» один із складових), зауважив, що головне у фрайчайзингу – це  розвиток підприємництва в країні. Франшизи пропонують більш простий, вигідний і менш ризикований спосіб розвитку бізнесу. Наразі в Україні зараз тільки 144 кафе «Львівський круасан». Звичайно, велика частина більше знаходиться в Західній Україні, але і в центральній та північній, південній частинах країни набирають оберти нові заклади даного бренду.