29 листопада 2022року викладачі кафедри харчових технологій та студенти спеціальності 181 Харчові технології мали змогу відвідати онлайн-лекцію-зустріч провідних рестораторів України. Основною темою обговорення було спрямування напрямку розвитку українського ресторанного бізнесу як в Україні, так і поширення українських брендів за кордоном (Польща, Чехія, Туреччина, Німеччина). Роман Кирилович, співзасновник консалтингової компанії ФРАНЧ («Львівський круасан» один із складових), зауважив, що головне у фрайчайзингу – це розвиток підприємництва в країні. Франшизи пропонують більш простий, вигідний і менш ризикований спосіб розвитку бізнесу. Наразі в Україні зараз тільки 144 кафе «Львівський круасан». Звичайно, велика частина більше знаходиться в Західній Україні, але і в центральній та північній, південній частинах країни набирають оберти нові заклади даного бренду.
29 листопада 2022року викладачі кафедри харчових технологій та студенти спеціальності 181 Харчові технології мали змогу відвідати онлайн-лекцію-зустріч провідних рестораторів України. Основною темою обговорення було спрямування напрямку розвитку українського ресторанного бізнесу як в Україні, так і поширення українських брендів за кордоном (Польща, Чехія, Туреччина, Німеччина). Роман Кирилович, співзасновник консалтингової компанії ФРАНЧ («Львівський круасан» один із складових), зауважив, що головне у фрайчайзингу – це розвиток підприємництва в країні. Франшизи пропонують більш простий, вигідний і менш ризикований спосіб розвитку бізнесу. Наразі в Україні зараз тільки 144 кафе «Львівський круасан». Звичайно, велика частина більше знаходиться в Західній Україні, але і в центральній та північній, південній частинах країни набирають оберти нові заклади даного бренду.