Студенти - харчовики підводять підсумки на засіданні гуртка «Ресторатор»

изображение viber 2022 12 27 13 53 41 115

Навчальні будні завершують цей 2022 рік, а найкращі студенти кафедри харчових технологій задають оптимістичний настрій на наступний 2023 рік. На засіданні студентського наукового гуртка «Ресторатор», що відбувся 26 грудня 2022 року, студенти представили свої сервірування та святкові приготування до Нового року.

 Обов’язковий атрибут новорічного столу − свічки у свічниках. Навіть якщо ви не будете їх запалювати, а тільки розставите по столу, вони додадуть нотки вишуканості вашому святу. На честь Чорного водяного Кролика  необхідно прикрасити стіл композиціями із зеленим кольором, а до столу подати обов'язково салати з капустою та морквою.

Студенти - ресторатори підбирали посуд та прибори до тематичних столів, вивчали колористичні поєднання, використовуючи теоретичні знання, для максимального збільшення можливостей варіантів сервірувань.

Студенти презентували багато цікавих ідей, авторських прикрас та надихнули всіх присутніх на творчий підхід у новорічних сервіруваннях.

 

изображение viber 2022 12 27 13 53 41 611]]изображение viber 2022 12 27 13 53 41 827