Thermomix® – крок до оптимізації процесу виробництва кулінарних страв та десертів

IMG 37227edadf41840e6b287cb696e9436d V

8 жовтня 2019р. викладачі кафедри харчових технологій Олефіренко М.В. та Король О.Ю. відвідали майстер-клас щодо приготування кулінарних страв з допомогою інноваційного обладнання THERMOMIX. Компактний, але дуже потужний та багатофункціональний Thermomix® від Vorwerk змінюєнаше ставлення до кухонних справ. З Thermomix® наші кулінарні можливості стануть безмежними, а повсякденне приготування їжі перетвориться на справжнє задоволення.

Дане обладнання може виконати такі операції: - зважувати, - емульгувати, - збивати, - подрібнювати, -роздрібнювати, - тушкувати, - змішувати, - нагрівати, - готувати на пару, - варити, - замішувати. За три години майстер-класу було продемонстровано такі переваги даного обладнання: простота, економія, користь, швидкість та креативність. Адже, насамперед, культура здорового харчування невпинно зростає на планеті. Життя необхідно проводити насолоджуючись і смакуючи. Викладачі кафедри завдячують представникам компанії за надану можливість зробити крок до оптимізації процесу виробництва кулінарних страв та десертів.

 

IMG 677cde5bcf40cadf5383ddbeefa12c6f V

 

IMG b3f6a238fece96aaf79f59f95e22365e V

IMG c06825e64fcd6b498de5291ab6eaccfd V

 

IMG f7c5aab4622e04d04a3f2ce0b93d9139 V

 

IMG f3530734011d774c5c466363f4697ff1 V

 

IMG ffe61921870ae03b0348a41da4ffe8b6 V

 

20191008 140654

 

20191008 142624