Кваліфікаційний екзамен студенти-харчовики склали успішно!

IMG 1c9e3e086f4f3647c9b1fb28f8a5675f V

Завершення виробничого навчання обовязково поєднується із Кваліфікаційним екзаменом студентів спеціальності 181 Харчові технології.

Опанувавши практичні навички та вміння, студенти групи 31ХК готували та презентували свої кулінарні та кондитерські шедеври. Оцінювала їх досягнення прискіплива екзаменаційна комісія кафедри…

 Приготування кулінарних страв відбувалося в лабораторії харчової продукції з сировини до повної готовності. А подачу своїх «витворів» студенти здійснювали в лабораторії ресторанного господарства, де зосереджується увага не лише на на форму посуду а й на вибір кольорові гамми з використанням знань з дисципліни естетика.

 

IMG 08e6f2b05ebf6a3fe456dfe3d43fac3a V