logo

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Наша діяльність


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 53 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Загальна інформація

Бібліотека Київського кооперативного інституту бізнесу і права є осередком інтелектуальної культури та центром якісного і оперативного інформування науково-педагогічного та студентського колективів. Бібліотека являється одним із основних комунікативних каналів, які забезпечують зберігання і використання інформаційних ресурсів.

Свою діяльність бібліотека інституту організовує спільно з науково-педагогічним колективом у відповідності до Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про бібліотеки і бібліотечну справу», керуючись Положенням про бібліотеку ККІБП.

За період діяльності бібліотеки у сучасному приміщенні навчального закладу завідувачами бібліотеки були Факторович Н.Л., Палій Е.О., Бабичева Р.М., Матяш Н.В., Лаврик Л.А., Тараненко О.Г., Панько Ю.В. З 2018 н.р. бібліотеку очолює кандидат історичних наук, доцент Руденко Ю.М.

Бібліотекарями працювали Червинська І.І., Біленко Я.А., Франчук Н.А., Кожихова М.П., Павлюк А.П., Гора А.П., Люднева І.В., Пасніченко О.В., Діденко О.М., Прохоренко С.О., Тарасова С.П., Комашко С.В., Дверіна Т.О., Пацьора М.С. Сьогодні читачів обслуговує бібліотекар Тарнавська С.В.

Загальна площа приміщень бібліотеки складає 203,14 м². До структури бібліотеки входять 2 абонементи, книгосховище та читальна зала. Читальна зала забезпечує 36 робочих місць.

Упродовж останнього десятиліття бібліотека перебуває у стані технічного переоснащення, що зумовлено швидким розвитком інформаційних технологій. Для користувачів бібліотеки придбано комп’ютерний клас, який знаходиться у читальній залі. У ньому працюють студенти інституту, здійснюючи пошук потрібної інформації у світовій мережі Internet.

Книжковий фонд бібліотеки становить 34579 примірників. Також є електронна бібліотека, яка налічує 1491 примірник. Періодичні видання складають 14 найменувань.

Колектив бібліотеки поліпшує свою діяльність, шукає сучасні форми і методи роботи. У соціальній мережі Facebook створену сторінку «Бібліотека ККІБП», де висвітлюються актуальні новини, події, корисні матеріали для студентів, викладачів та співробітників Київського кооперативного інституту бізнесу і права. Організовано «Букроссинг ККІБП» – спільноту читачів навчального закладу, яка діє на засадах букроссингу. Створено окрему сторінку у соціальній мережі Instagram, яка відображає діяльність читацької спільноти.

Працівники бібліотеки сприяють формуванню гармонійної, моральнодосконалої особистості, відкритої до інтелектуального, духовного і творчого розвитку. З цією метою в читальній залі проводяться культурно-виховні заходи, серед яких значне місце лекції, тренінги, семінари, зустрічі з письменниками, читацькі вечори тощо. Серед них тренінги «Наукова робота: особливості написання і оформлення», «Медійно-інформаційна грамотність», «Разом для кращого Інтернету», «Цифрове середовище наукової комунікації», лекції «Міжнародні стилі цитування та посилання у наукових роботах», «Основи академічного письма», семінари «Лайфхаки молодим науковцям: як «безболісно» написати дисертацію», «Бібліотерапія: твоя книга щастя».

Діє бібліотечний кіноклуб, під час якого відбуваються перегляди та обговорення фільмів, присвяченим визначним подіям української історії.

Проводяться інтелектуальні настільні ігри «УПА – відповідь нескореного народу», «Мандрівець», «100 років боротьби: Українська революція 1917-1921 рр.», «Мандруй Україною».

Щороку організовується близько п’ятдесяти тематичних книжково-ілюстрованих виставок, які присвячуються подіям загальноукраїнського і міжнародного життя, творчості визначних письменників, знаменним датам.

Користувачі бібліотеки приєднується до фотофлешмобів та фотомарафонів, зокрема «Бібліотеки повні людей», «GlobalShevchenko», «Бібліотека – всесвіт у зручному форматі», «ККІБП читає».

Бібліотека опікується Музеєм історії споживчої кооперації Київщини, який знаходиться у приміщенні читальної зали. Відбувається підготовка екскурсоводів та проведення тематичних екскурсії музеєм.

Працівники бібліотеки надають бібліотечно-інформаційні послуги студентам та професорсько-викладацькому складу інституту, допомагають кураторам навчальних груп в підготовці тематичних матеріалів для виховних годин. У межах своєї діяльності працівники бібліотеки приймають участь у навчально-виховному процесі, в організації загальних і групових заходів, передбачених календарним планом інституту.

Проводиться робота по збереженню книжкового фонду та вихованню у студентів дбайливого ставлення до навчальної літератури. У рамках роботи з ліквідації читацької заборгованості здійснюється контроль за своєчасним поверненням літератури.

Ведеться робота над удосконаленням довідково-пошукового апарату. Працівники бібліотеки займаються створенням електронного каталогу в автоматизованій бібліотечно-інформаційній системі «Ірбіс». Електронний каталог відкриває швидкий і якісний доступ до інформаційних ресурсів бібліотеки, та є одним із найважливіших бібліотечних ресурсів. Система «Ірбіс» наповнюється з перспективою цілодобового доступу до відомостей про наявність документів у фондах бібліотеки через мережу Інтернет. Щоб навчити студентів користуватися каталогами, швидко знаходити потрібну літературу, проводяться практичні заняття з навчання бібліографічної грамотності.

Відвідуються заходи, спрямовані на підвищення кваліфікації та здійснення професійного інформування працівників бібліотеки:лекція «Академічна ДоброЧесність: правила гри чи справа честі», міжнародний науковий захід «Crossref LIVE Kyiv», тренінги «Scopus та Mendeley для сучасного дослідника», «Академічна доброчесність», онлайн-курси «Бібліотека – відкритий публічний простір», «Бібліотеки у досягненні Цілей сталого розвитку», «Культура 3.0», школа професійної майстерності «Молодий професіонал бібліотеки», онлайн-конференція «Бібліотеки в умовах пандемії COVID-19», вебінар «10 принципів ідеальної бібліотеки», онлайн-семінар «Інноваційна діяльність бібліотек закладів освіти та їх роль у формуванні інформаційної культури, творчої активності здобувачів освіти та педагогічного колективу».

Як навчальний науково-інформаційний, культурно-освітній підрозділ інституту бібліотека відіграє важливу роль у підготовці сучасного конкурентоспроможного фахівця. Будучи основною ланкою в інформаційному забезпеченні навчальної та наукової діяльності студентів і науково-педагогічних працівників, інститутська бібліотека передбачає вирішення комплексу питань, які постають перед вищим навчальним закладом у наш час.  

Пошук по сайту

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

PB 2  3  4  5 987789