Мапа сайту
Зараз на сайті
Кваліфікаційний іспит здано успішно!!!!
- Деталі:
- Перегляди: 75
Традиційно підсумком виробничої практики студентів спеціальності 181 Харчові технології є кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії «Кухар».
Успіху досягають найбільш наполегливі, працелюбні та оптимістичні студенти. І саме це підтвердили студенти кафедри харчових технологій під час кваліфікаційного іспиту. Зранку кипить робота – було спекотно від гарячих плит та бурхливих емоцій, аналізу правил закладки продуктів, перетворення звичайних продуктів у феєрію незабутніх смаків та ароматів.
Бути прекрасним кухарем - це покликання, і саме це спромоглись довести студенти – технологи своїми стравами та презентаціями. Постійна співпраця закладу освіти із підприємствами ресторанної індустрії допомагає студентам ще під час виробничої практики отримати не лише досвід, а й місця працевлаштування.
Пошук по сайту
Оголошення
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ приглашає вас на заплановану конференцію: Zoom. Тема: День Відкритих Дверей ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ Подключиться до конференції Zoom ht...
До уваги студентів!
Студенти, які повертаються в гуртожиток на проживання після карантину повинні мати з собою довідку від сімейного лікаря про епідоточення....
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022