logo

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 39 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Участь науковців кафедри харчових технологій у міжнародній науково-практичній конференції

изображение viber 2022 11 01 08 49 38 292

20-21 жовтня 2022р. викладачі кафедри харчових технологій прийняли участь у ІV МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ в рамках проєктів програми ЄС ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JMECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA), що проводився онлайн на базі Національного університету харчових технологій, м. Київ.

Серед багаточислених доповідей заходу, викладачі кафедри зосередили увагу на наступних аспектах, що розглядались спільнотою «ЕКОЛОГІЧНА СКЛАДОВА СТАЛОГО РОЗВИТКУ», «НАПРЯМИ АПРОКСИМАЦІЇ ДО ЗЕЛЕНОГО ПЕРЕХОДУ ТУРИЗМУ ЄС В РЕГУЛЮВАННІ Й ПУБЛІЧНОМУ УРЯДУВАННІ В УКРАЇНІ», «БІОТРАНСФОРМАЦІЯ СТІЧНИХ ВОД ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ДРІЖДЖІВ ІЗ ОТРИМАННЯМ БІОГАЗУ», «БІОКОНВЕРСІЯ ОВОЧЕВИХ ВІДХОДІВ У БІОГАЗ ТА БІОДОБРИВО – ДОСВІД УКРАЇНИ ТА ЄС», «ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ РОБОТИ ТА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ», «ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГОЛОСОВОГО УПРАВЛІННЯ «РОЗУМНИМИ» ГОТЕЛЬНИМИ НОМЕРАМИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ НАДАННЯ ПОСЛУГ».

Наука, інновації, якість – це основні важелі та рушії розвитку суспільства. Адже саме інновації в науці та високі стандарти якості здатні забезпечити сталий розвиток країни та конкурентоспроможність на світовій арені.

 

изображение viber 2022 11 01 08 49 38 360

 

изображение viber 2022 11 01 08 49 38 423

 

изображение viber 2022 11 01 08 49 38 473

Пошук по сайту

Оголошення

Конференція "Стабілізація соціально-економічної та фінансової сит...

Шановні студенти, аспіранти, докторанти та викладачі! Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній конференції "Стабілізація соціально-економічн...

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ...

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції "Людина і війна: соціально-правові аспекти сьогод...

До уваги студентів!

Студенти, які повертаються в гуртожиток на проживання після карантину повинні мати з собою довідку від сімейного лікаря про епідоточення....

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

PB 2  3  4  5 987789