Наша діяльність
Зараз на сайті
Засідання гуртка «Ресторатор»: особливості ресторанних інновацій в Італії
- Деталі:
- Перегляди: 318
01 листопада 2022 р. на кафедрі харчових технологій відбулось засідання гуртка «Ресторатор» під керівництвом викладачів кафедри Олефіренко М.В. та Король О.Ю.
Керівники та студенти групи 41ХІ, 41ТІгрк розглянули представлені презентації щодо посуду, приборів сервірування та декоративних елементів дизайну в Італії, які представила студентка гр. 41ХІ Ірина Швець.
Ірина Швець, коли російська навала окупувала рідний Іванків, рятувалась в Італії. Але і там не сиділа без діла. Користуючись нагодою вона продовжувала вдосконалювати свою фахову майстерність, набиратись практичного досвіду в італійських ресторанах. А зараз ділиться набутим досвідом зі студентами й викладачами ККІБП.
Студентка звернула увагу на поєднання декількох стилів при виділенні акцентів декорування банкетного столу.
Надихнувшись цікавою доповіддю, студенти гуртка "Ресторатор" обговорили інформацію, висловлювали свої погляди на колористику ресторанних закладів Італії та порівняли із ресторанними закладами України.
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |