logo

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 52 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Факапи ресторанних мереж і франшиз

изображение viber 2022 12 04 11 42 41 740

29 листопада 2022року викладачі кафедри харчових технологій та студенти спеціальності 181 Харчові технології мали змогу відвідати онлайн-лекцію-зустріч провідних рестораторів України. Основною темою обговорення було спрямування напрямку розвитку українського ресторанного бізнесу як в Україні, так і поширення українських брендів за кордоном (Польща, Чехія, Туреччина, Німеччина). Роман Кирилович, співзасновник консалтингової компанії ФРАНЧ («Львівський круасан» один із складових), зауважив, що головне у фрайчайзингу – це  розвиток підприємництва в країні. Франшизи пропонують більш простий, вигідний і менш ризикований спосіб розвитку бізнесу. Наразі в Україні зараз тільки 144 кафе «Львівський круасан». Звичайно, велика частина більше знаходиться в Західній Україні, але і в центральній та північній, південній частинах країни набирають оберти нові заклади даного бренду.

изображение viber 2022 12 04 11 42 40 992

 

29 листопада 2022року викладачі кафедри харчових технологій та студенти спеціальності 181 Харчові технології мали змогу відвідати онлайн-лекцію-зустріч провідних рестораторів України. Основною темою обговорення було спрямування напрямку розвитку українського ресторанного бізнесу як в Україні, так і поширення українських брендів за кордоном (Польща, Чехія, Туреччина, Німеччина). Роман Кирилович, співзасновник консалтингової компанії ФРАНЧ («Львівський круасан» один із складових), зауважив, що головне у фрайчайзингу – це  розвиток підприємництва в країні. Франшизи пропонують більш простий, вигідний і менш ризикований спосіб розвитку бізнесу. Наразі в Україні зараз тільки 144 кафе «Львівський круасан». Звичайно, велика частина більше знаходиться в Західній Україні, але і в центральній та північній, південній частинах країни набирають оберти нові заклади даного бренду.

Пошук по сайту

Оголошення

До уваги студентів!

Студенти, які повертаються в гуртожиток на проживання після карантину повинні мати з собою довідку від сімейного лікаря про епідоточення....

З 04.02 ДІЮТЬ КУРСИ ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ

1) Курси польської мови організовані Університетом Економіки у м. Бидгощ можна відвідувати за адресою: м. Київ, вул. Ломоносова 18, оф. 407; ...

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

PB 2  3  4  5 987789