Мапа сайту
Зараз на сайті
Студенти - харчовики підводять підсумки на засіданні гуртка «Ресторатор»
- Деталі:
- Перегляди: 150
Навчальні будні завершують цей 2022 рік, а найкращі студенти кафедри харчових технологій задають оптимістичний настрій на наступний 2023 рік. На засіданні студентського наукового гуртка «Ресторатор», що відбувся 26 грудня 2022 року, студенти представили свої сервірування та святкові приготування до Нового року.
Обов’язковий атрибут новорічного столу − свічки у свічниках. Навіть якщо ви не будете їх запалювати, а тільки розставите по столу, вони додадуть нотки вишуканості вашому святу. На честь Чорного водяного Кролика необхідно прикрасити стіл композиціями із зеленим кольором, а до столу подати обов'язково салати з капустою та морквою.
Студенти - ресторатори підбирали посуд та прибори до тематичних столів, вивчали колористичні поєднання, використовуючи теоретичні знання, для максимального збільшення можливостей варіантів сервірувань.
Студенти презентували багато цікавих ідей, авторських прикрас та надихнули всіх присутніх на творчий підхід у новорічних сервіруваннях.
]]
Пошук по сайту
Оголошення
До уваги студентів!
Студенти, які повертаються в гуртожиток на проживання після карантину повинні мати з собою довідку від сімейного лікаря про епідоточення....
З 04.02 ДІЮТЬ КУРСИ ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ
1) Курси польської мови організовані Університетом Економіки у м. Бидгощ можна відвідувати за адресою: м. Київ, вул. Ломоносова 18, оф. 407; ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022