Наша діяльність
Зараз на сайті
Виробниче навчання – запорука успіху майбутніх харчовиків та рестораторів
- Деталі:
- Перегляди: 172
20 квітня 2023 року на кафедрі харчових технологій відбулась онлайн-конференція, присвячена питанням виробничого навчання для студентів груп 31ХК (спеціальності 181 Харчові технології) та 31ГРК (спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа).
Практична підготовка – обов'язковий компонент освітньо-професійної підготовки, що має на меті інтеграцію теоретичних знань та практичних умінь і навичок студентів в єдиному процесі формування майбутньої професійної діяльності.
Заступник директора коледжу з виробничого навчання Олефіренко М.В. наголосила на особливостях проведення виробничого навчання у коледжі в 2023році. Звернула увагу на основні моменти оформлення та підписання документів для проведення виробничого навчання. Зосередила увагу на обов‘язковості проходження медичного контрольного огляду для спеціальностей даного напрямку.
На розгляд та вибір студентів кафедри харчових технологій було представлено перелік баз практики з якими укладені довгострокові та короткострокові договори навчальним закладом.
Керівники практики від коледжу Геращенко О.В. та Уніят Л.Ю. наголосили на особливостях виконання індивідуальних завдань та структурі оформлення звіту з виробничого навчання.
Пошук по сайту
Оголошення
Гасло конференції: Героям Слава!
Всеукраїнська наукова конференціяз нагоди 165-річчя Миколи Васильовича Левитського (1859–1936) ...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022
Календар
Березень 2024 |