logo

Как лечить гастрит быстро. Как лечить гастрит желудка дома. Как лечить гастрит народными средствами. Лечение и профилактика кариеса. Быстрая профилактика кариеса зубов. Профилактика кариеса у взрослых. Питание во время беременности. Какое правильное питание во время беременности. Режим питания во время беременности. Почки симптомы болезни. Главные признаки болезни почек. Питание при болезни почек. Как доставить удовольствие девушке. Как доставить девушке больше удовольствия днем. Как доставить максимум удовольствия девушке. Грудные мышцы в домашних условиях. Быстрые домашние упражнения для грудных мышц. Тренировка грудных мышц. Йога для начинающих видео. Качественная йога для беременных. Уроки йоги для начинающих. Народное лечение простата. Главные средства лечения аденомы простаты. Лечение простатита и аденомы простаты.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 50 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Майстер-клас по роботі з тістом на обладнанні POLIN за технологічної підтримки ТОВ «Лесаффр Україна»

изображение viber 2023 05 19 11 02 15 270

17 травня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій Олефіренко Марія та Король Оксана відвідали практичний захід, організований компанією ТОВ «Лесаффр» Україна на базі нашого партнера - стейкхолдера компанії ТОВ Епіцентр К м. Київ. Програма майстер-класу відбувалась по роботі із тістом з великим вмістом вологи на професійному італійському обладнанні Роlin.

Робота розпочалася із ознайомленням особливостей замісу тіста з високим вмістом вологи на прикладі виробів чіабатта та багет артизанський. Представники- технологи Пекарського центру LesaffreUkraineОлександра Пашковська та Оксана Полонська – демонстрували роботу замішувальної машини на 35кг, роботу безстресового подільника та ферментаційної камери контрольованого вистоювання POLIN. Світовий лідер у галузі виробництва інгредієнтів для хлібопечення, Лесафф Україна піклується про якість своєї продукції, надає технологічну підтримку своїм клієнтам, пропонує інноваційні рішення згідно з сучасними тенденціями ринку.

Учасники майстер-класу змогли проаналізувати та продегустувати вироби, випечені на різних печах (ротаційних та подових) і зробити висновки по використанню всіх видів обладнання.

На закінчення майстер-класу всі отримали технологічні картки на вироби: «Чіабатту італійську», булочкидобна насолода" та "До чаю", булочку до сніданку, багет "Артизан" та інші вироби.

 

изображение viber 2023 05 19 11 02 16 444

 

изображение viber 2023 05 19 11 02 17 798

 

изображение viber 2023 05 19 11 02 18 581

 

изображение viber 2023 05 19 11 02 18 669

Пошук по сайту

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

PB 2  3  4  5 987789