Мапа сайту
Зараз на сайті
Майстер-клас по роботі з тістом на обладнанні POLIN за технологічної підтримки ТОВ «Лесаффр Україна»
- Деталі:
- Перегляди: 84
17 травня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій Олефіренко Марія та Король Оксана відвідали практичний захід, організований компанією ТОВ «Лесаффр» Україна на базі нашого партнера - стейкхолдера компанії ТОВ Епіцентр К м. Київ. Програма майстер-класу відбувалась по роботі із тістом з великим вмістом вологи на професійному італійському обладнанні Роlin.
Робота розпочалася із ознайомленням особливостей замісу тіста з високим вмістом вологи на прикладі виробів чіабатта та багет артизанський. Представники- технологи Пекарського центру LesaffreUkraine – Олександра Пашковська та Оксана Полонська – демонстрували роботу замішувальної машини на 35кг, роботу безстресового подільника та ферментаційної камери контрольованого вистоювання POLIN. Світовий лідер у галузі виробництва інгредієнтів для хлібопечення, Лесафф Україна піклується про якість своєї продукції, надає технологічну підтримку своїм клієнтам, пропонує інноваційні рішення згідно з сучасними тенденціями ринку.
Учасники майстер-класу змогли проаналізувати та продегустувати вироби, випечені на різних печах (ротаційних та подових) і зробити висновки по використанню всіх видів обладнання.
На закінчення майстер-класу всі отримали технологічні картки на вироби: «Чіабатту італійську», булочки"Здобна насолода" та "До чаю", булочку до сніданку, багет "Артизан" та інші вироби.
Пошук по сайту
Оголошення
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

KKIБП запрошує на конференцію: Zoom.Тема: День відкритих дверей KKIБП 27.05.23Підключитись до конференції Zoomhttps://us05web.zoom.us/j/3959475134?pwd=NGt3S3lH...
Контакти
Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Ломоносова, 18
м. Київ, 03022