logo

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті один гість та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Ми на телебаченні

 Навчайся з нами

 

Київський кооперативний інститут бізнесу і права

 

 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

 

 

VI Міжнародний фестиваль імені Любомира Гузара «Студентська коляда - 2021»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Архів Новин

НАУКОВО-ПОПУЛЯРНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ДЕНЬ МОЛОДІЖНОЇ НАУКИ – 2023»

18 травня відбулася науково-популярна конференція «День молодіжної науки – 2023», організована Радою молодих вчених Київського кооперативного інституту бізнесу і права з метою популяризації наукових здобутків студентів, аспірантів та молодих вчених. Учасників конференції привітав ректор Київського кооперативного інституту бізнесу і права Ігор Охріменко, який зазначив важливість відстоювання наукового фронту в умовах війни та побажав успіхів молодим науковцям. До привітань приєдналася голова Ради молодих вчених Юлія Руденко, яка модерувала захід.

ТРЕНІНГ «ТАКТИЧНА МЕДИЦИНА ДЛЯ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ»

11-12 травня двадцять шість викладачів та студентів Київського кооперативного інституту бізнесу і права взяли участь у тренінгу «Тактична медицина для цивільного населення». Тренінг провели інструктори Гліб, Ольга та Наталія за фінансової підтримки Americares, UMC Ukraine Medical Consortium IRM Polish Institute for Emergency Medicine за ініціативи завідувача бібліотеки Юлії Руденко.

Завершальний етап курсів підвищення кваліфікації

На кафедрі харчових технологій відбулись підсумкові практичні заняття  - екзамен курсів підвищення кваліфікації з професії «Кухар». Головне завдання курсів підвищення кваліфікації професій - дати можливість освоїти нову професію або підвищити рівень знань по вже наявній спеціальності. Також важливий час занять, особливо для людей, які цінують свій час або мають щільний графік дня. Студенти даного курсу займаються після трудового свого робочого дня і з натхненням та творчістю створюють кулінарні шедеври.

Майстер-клас по роботі з тістом на обладнанні POLIN за технологічної підтримки ТОВ «Лесаффр Україна»

17 травня 2023 року викладачі кафедри харчових технологій Олефіренко Марія та Король Оксана відвідали практичний захід, організований компанією ТОВ «Лесаффр» Україна на базі нашого партнера - стейкхолдера компанії ТОВ Епіцентр К м. Київ. Програма майстер-класу відбувалась по роботі із тістом з великим вмістом вологи на професійному італійському обладнанні Роlin.

МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

18 травня 2023 року викладачі кафедри харчових продуктів відвідали онлайн-зустріч від PROFI CLUB на тему : «Маркування харчових продуктів». Варто розуміти, що «маркування харчового продукту – це слова, описи, знаки для товарів і послуг (торговельні марки), графічні зображення або символи, що стосуються харчових продуктів, які розміщуються на будь – якій упаковці, етикетці (стікері), а за відсутності упаковки, у документі або повідомленні.

Налагоджуємо міжнародну співпрацю: Музей історії польських євреїв POLIN провів для студентів Київського кооперативного інституту бізнесу і права онлайн-заняття

9 травня відбулося польсько-українське онлайн-заняття на тему «Євреї – одна з національних меншин України». Міжнародну зустріч для студентів груп 31 ПК, 11 ЕК, 11 ХК, 11 ГРК, 11 ПК організувала к.і.н., доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Юлія Руденко. Провела онлайн-заняття Оксана Чала – співробітниця Відділу освіти Музею історії польських євреїв POLIN (Варшава, Польща).

Пошук по сайту

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

Календар

Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

PB 2  3  4  5 987789