logo

Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Мапа сайту


Міжнародний журнал

Міжнародний науковий журнал «Інтернаука»

 

 
zhurnal90

Спортивнi гуртки та курси

Офіційні групи

Instagram vvodit arhivyi 800x405

Зараз на сайті

На сайті 67 гостей та відсутні користувачі

                                                                                      Language                                               
                                                                               
 
15831  ukr flag 


Напрями наукових досліджень

Наукова діяльність є складовою частиною системи освіти і має своєю метою досягнення високого рівня якості підготовки фахівців, який відповідає міжнародним стандартам.

Унаслідок зусиль багатьох поколінь учених у ККІБП сформувався потужний науковий потенціал у галузі економіки, торгівлі, обладнання та харчових технологій.

Наукова діяльність інституту здійснюється висококваліфікованими викладачами на шести кафедрах:

     кафедра фінансів банківської справи та страхування;

     кафедра обліку і оподаткування;

     кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності;

     кафедра права;

     кафедра соціально-гуманітарних дисциплін

          кафедра інформаційно-технічних та природничих дисциплін

     кафедра харчових технологій.

 

Напрями наукових досліджень:

 

  • державний фінансовий контроль, макроекономічний аналіз, фінансовий контролінг;
  • фінансове управління та фінансова безпека суб’єктів господарювання державного, комунального та приватного секторів національної економіки;
  • функціонування фондового ринку, біржового сегменту аграрного ринку;
  • планування та прогнозування фінансової діяльності, фінансового забезпечення сталого розвитку підприємств в умовах нестабільного ринкового середовища;
  • формування фіскального потенціалу бюджетів різних рівнів, міжбюджетних відносин та бюджетної децентралізації;
  • проблеми обліку, аналізу і аудиту в сучасних умовах господарювання;
  • трансформація організації бухгалтерського обліку і аудиту в контексті євроінтеграційних процесів в Україні;
  • сучасні інформаційні технології обліку, аналізу і аудиту;
  • оптимізація оподаткування підприємств;
  • удосконалення підприємницької діяльності в Україні в умовах глобалізації;
  • дослідження проблем функціонування та розвитку біржової діяльності в Україні;
  • зовнішньоекономічна діяльність України в контексті міжнародної інтеграції;
  • кооперативна освіта в Україні: проблеми становлення та сучасні тенденції розвитку;
  • права і свободи людини: міжнародні стандарти та проблеми реалізації в Україні;
  • цивільно-правові відносини співавторства в авторському праві України в умовах Євроінтеграції;
  • сімейна політика України на сучасному етапі України;
  • модернізація системи вищої освіти України: філософська рефлексія;
  • українська мова та література у проекції наукових парадигм;
  • психологія і педагогіка в контексті сучасних досліджень проблем розвитку особистості;
  • всесвітня історія: нові виклики історичної науки;
  • проблеми якості і безпечності харчової продукції;
  • інноваційні об’єкти і процеси в технології харчування;
  • інноваційні технології в ресторанному господарстві, розробка авторських страв;
  • дослідження технологічних властивостей вторинної молочної сировини, як основи технології продукції функціонального призначення в закладах ресторанного господарства;
  • розробка та використання різних композицій жирів та жировмістної сировини в технології продукції ресторанного призначення;
  • технологія ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини тваринного та рослинного походження.

Пошук по сайту

Оголошення

Шановні здобувачі вищої освіти

Шановні здобувачі вищої освіти Київського кооперативного інституту бізнесу і права! 30 вересня 2021 року о 15:00 на кафедрі військової підготовки відбудеться День...

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ !!! ЩОДО ЗМІНИ ПЛАТИ ЗА НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НА ...

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ !!! ЩОДО ЗМІНИ ПЛАТИ ЗА НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ НА ...

Київський кооперативний інститут бізнесу і права проводить індексацію вартості навчання для студентів та аспірантів денної та заочної форми навчання, які навчаютьс...

До уваги студентів!

Студенти, які повертаються в гуртожиток на проживання після карантину повинні мати з собою довідку від сімейного лікаря про епідоточення....

Контакти

Тел: (044) 258-20-29
Тел: (044) 257-50-94
Тел: (044) 257-52-12
Тел: (044) 257-70-91

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


вул. Ломоносова, 18

м. Київ, 03022

Карта проїзду


Написати листа

PB 2  3  4  5 987789